Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

U čemu najčešće grešiš pri udvaranju i flertovanju

U čemu najčešće grešiš pri udvaranju i flertovanju

1/2

U želji da ostavite dobar utisak, kao i da što pre stignete do cilja, verovatno ste više puta ponovili neke od ovih grešaka, a da ništa iz toga niste naučili, jer možda niste ni bili svesni gde grešite. Evo o čemu treba da povedete računa, odnosno, šta treba da izbegavate kada želite da se nekoj devojci dopadnete i kada joj pokazujete svoju zainteresovanost.

Udvaranje uz čašicu

Muškarci se prečesto oslanjaju na alkohol – čašica, dve, daju samopouzdanje, odnosno, otpuštaju kočnice. A baš to otpuštanje kočnica je krivo za loš utisak – postajete bučni, hvalisavi, ne primećujete da zaplićete jezikom, a ne primećujete ni da druga osoba negativno reaguje na vas, zato što vi reagujete na alkohol, a ne na nju. Dokazano je da muškarci pod uticajem alkohola neopravdano veruju da su privlačni i neodoljivi (budi se njihov unutrašnji zavodnik), dok su ženama, zapravo, smešni, neprijatni, napadni, neprikladni. Bolje je da vas “drma” trema i da se osećate i ponašate nespretno i stidljivo, nego da se u vašem dahu i ponašanju oseća alkohol.

Izazivanje i začikavanje umesto komplimenata

Kad se udvarate ženi, ne štedite komplimente i ne upadajte u zamku začikavanja i izazivanja, koje lako može da uvredi i da vas udalji od onog čemu ste se već približili. Ako je začikavate zbog njenog okruglastog izgleda (viška kilograma), ili nečeg što vam na njoj ili kod nje deluje smešno, verovatno pogađate bolnu tačku i ispadate krajnje neosetljivi, arogantni i bezobrazni. Ona ima svako pravo da se zapita (a i da pita vas), šta uopšte hoćete od nje, kad vam se ne sviđa. Ovakvo ponašanje prilikom flertovanja (udvaranja) nezrelo je i neprihvatljivo.

Wannabe TV

Editors choice