Brzi kurs iz poznavanja vina

Mornarski sako za svaki radni dan

Kako da sprovedeš fizičku i mentalnu detoksikaciju

Letnji trendovi za stilizovanje kose i brade koje možeš pratiti i tokom jeseni

Zašto ti je potrebna emotivna pismenost

Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da “nabilduješ” mozak

U čemu najčešće grešiš pri udvaranju i flertovanju

U čemu najčešće grešiš pri udvaranju i flertovanju

1/2

U želji da ostavite dobar utisak, kao i da što pre stignete do cilja, verovatno ste više puta ponovili neke od ovih grešaka, a da ništa iz toga niste naučili, jer možda niste ni bili svesni gde grešite. Evo o čemu treba da povedete računa, odnosno, šta treba da izbegavate kada želite da se nekoj devojci dopadnete i kada joj pokazujete svoju zainteresovanost.

Udvaranje uz čašicu

Muškarci se prečesto oslanjaju na alkohol – čašica, dve, daju samopouzdanje, odnosno, otpuštaju kočnice. A baš to otpuštanje kočnica je krivo za loš utisak – postajete bučni, hvalisavi, ne primećujete da zaplićete jezikom, a ne primećujete ni da druga osoba negativno reaguje na vas, zato što vi reagujete na alkohol, a ne na nju. Dokazano je da muškarci pod uticajem alkohola neopravdano veruju da su privlačni i neodoljivi (budi se njihov unutrašnji zavodnik), dok su ženama, zapravo, smešni, neprijatni, napadni, neprikladni. Bolje je da vas “drma” trema i da se osećate i ponašate nespretno i stidljivo, nego da se u vašem dahu i ponašanju oseća alkohol.

Izazivanje i začikavanje umesto komplimenata

Kad se udvarate ženi, ne štedite komplimente i ne upadajte u zamku začikavanja i izazivanja, koje lako može da uvredi i da vas udalji od onog čemu ste se već približili. Ako je začikavate zbog njenog okruglastog izgleda (viška kilograma), ili nečeg što vam na njoj ili kod nje deluje smešno, verovatno pogađate bolnu tačku i ispadate krajnje neosetljivi, arogantni i bezobrazni. Ona ima svako pravo da se zapita (a i da pita vas), šta uopšte hoćete od nje, kad vam se ne sviđa. Ovakvo ponašanje prilikom flertovanja (udvaranja) nezrelo je i neprihvatljivo.

Wannabe TV

Editors choice