Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Aplikacije bez kojih nećeš moći ovog leta!

Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

U čemu najčešće grešiš pri udvaranju i flertovanju

U čemu najčešće grešiš pri udvaranju i flertovanju

1/2

U želji da ostavite dobar utisak, kao i da što pre stignete do cilja, verovatno ste više puta ponovili neke od ovih grešaka, a da ništa iz toga niste naučili, jer možda niste ni bili svesni gde grešite. Evo o čemu treba da povedete računa, odnosno, šta treba da izbegavate kada želite da se nekoj devojci dopadnete i kada joj pokazujete svoju zainteresovanost.

Udvaranje uz čašicu

Muškarci se prečesto oslanjaju na alkohol – čašica, dve, daju samopouzdanje, odnosno, otpuštaju kočnice. A baš to otpuštanje kočnica je krivo za loš utisak – postajete bučni, hvalisavi, ne primećujete da zaplićete jezikom, a ne primećujete ni da druga osoba negativno reaguje na vas, zato što vi reagujete na alkohol, a ne na nju. Dokazano je da muškarci pod uticajem alkohola neopravdano veruju da su privlačni i neodoljivi (budi se njihov unutrašnji zavodnik), dok su ženama, zapravo, smešni, neprijatni, napadni, neprikladni. Bolje je da vas “drma” trema i da se osećate i ponašate nespretno i stidljivo, nego da se u vašem dahu i ponašanju oseća alkohol.

Izazivanje i začikavanje umesto komplimenata

Kad se udvarate ženi, ne štedite komplimente i ne upadajte u zamku začikavanja i izazivanja, koje lako može da uvredi i da vas udalji od onog čemu ste se već približili. Ako je začikavate zbog njenog okruglastog izgleda (viška kilograma), ili nečeg što vam na njoj ili kod nje deluje smešno, verovatno pogađate bolnu tačku i ispadate krajnje neosetljivi, arogantni i bezobrazni. Ona ima svako pravo da se zapita (a i da pita vas), šta uopšte hoćete od nje, kad vam se ne sviđa. Ovakvo ponašanje prilikom flertovanja (udvaranja) nezrelo je i neprihvatljivo.

Wannabe TV

Editors choice