Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

U čemu najčešće grešiš pri udvaranju i flertovanju

1/2

U želji da ostavite dobar utisak, kao i da što pre stignete do cilja, verovatno ste više puta ponovili neke od ovih grešaka, a da ništa iz toga niste naučili, jer možda niste ni bili svesni gde grešite. Evo o čemu treba da povedete računa, odnosno, šta treba da izbegavate kada želite da se nekoj devojci dopadnete i kada joj pokazujete svoju zainteresovanost.

Udvaranje uz čašicu

Muškarci se prečesto oslanjaju na alkohol – čašica, dve, daju samopouzdanje, odnosno, otpuštaju kočnice. A baš to otpuštanje kočnica je krivo za loš utisak – postajete bučni, hvalisavi, ne primećujete da zaplićete jezikom, a ne primećujete ni da druga osoba negativno reaguje na vas, zato što vi reagujete na alkohol, a ne na nju. Dokazano je da muškarci pod uticajem alkohola neopravdano veruju da su privlačni i neodoljivi (budi se njihov unutrašnji zavodnik), dok su ženama, zapravo, smešni, neprijatni, napadni, neprikladni. Bolje je da vas “drma” trema i da se osećate i ponašate nespretno i stidljivo, nego da se u vašem dahu i ponašanju oseća alkohol.

Izazivanje i začikavanje umesto komplimenata

Kad se udvarate ženi, ne štedite komplimente i ne upadajte u zamku začikavanja i izazivanja, koje lako može da uvredi i da vas udalji od onog čemu ste se već približili. Ako je začikavate zbog njenog okruglastog izgleda (viška kilograma), ili nečeg što vam na njoj ili kod nje deluje smešno, verovatno pogađate bolnu tačku i ispadate krajnje neosetljivi, arogantni i bezobrazni. Ona ima svako pravo da se zapita (a i da pita vas), šta uopšte hoćete od nje, kad vam se ne sviđa. Ovakvo ponašanje prilikom flertovanja (udvaranja) nezrelo je i neprihvatljivo.

Wannabe TV

Editors choice