Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

U čemu najčešće grešite u vezi?

1/3

Možda izbegavate da se istinski uključite u vezu, iz muškog tripa o čuvanju slobode i samostalnosti, ali ako imate problem sa bliskošću, nikada nećete ni pronaći u vezi ono zadovoljstvo koje posvećena veza donosi. Sve nabrojane greške odnose se na opiranje vezi, svesno ili nesvesno. Biti muškarac ne znači podrediti ženu i zanemariti je, odupreti joj se i pobediti je – mada je ovo značenje utkano u primitivnu patrijarhalnu svest. Ako do sada niste o tome razmišljali, počnite, jer mnogo gubite.

Ne poklanjate joj dovoljno pažnje

Kako kad ste joj juče nosili nameštaj, a za svaki praznik ste je izvodili na večeru i kupovali poklone kad treba? Ali to je nešto sasvim uobičajeno. I komšija je mogao da pomogne oko nameštaja, a poklone kad treba, dobija i od drugih. Radi se o onoj posebnoj, ekskluzivnoj pažnji, koja se tiče vaše prisnosti – o tome da ste je slušali kad govori i uvažili sve što je rekla, umesto što ste se smarali i zaključili da ona pridikuje, ili se žali, ili da vi tu ništa ne možete. O tome da ste zaista zainteresovani da je usrećite i da ste sposobni da sledite njena uputstva – a ona vam stalno daje uputstva, kad govori o tome kako se oseća, šta je muči, čega se plaši, šta joj smeta, o čemu mašta.

U čemu najčešće grešite u vezi3 U čemu najčešće grešite u vezi?

Tvrdite da ne razumete žene

Žene su drugačije od vas jedino utoliko što su manje sklone da potiskuju svoja proživljavanja i emotivne reakcije na sve i svakoga. U prisnijem kontaktu su sa svojim emocijama – svaka žena zna u svakom trenutku da vam kaže kako se oseća i zašto se tako oseća, mada je potrebno da je slušate, jer vas neće izvestiti telegrafski, nego će verovatno upravo govoreći o svojim zbunjujućim osećanjima doći do toga kako i zašto se tako oseća. Vi ne želite da slušate jezik emocija, a kad biste pokušali, razumeli biste ga. To nije neki strani jezik, a i poznavali ste ga dok ste bili mali i dok niste mislili da muškarci ne treba da iskazuju osećanja.

Wannabe TV

Editors choice