Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Devojke

U čemu najčešće grešite u vezi?

1/3

Možda izbegavate da se istinski uključite u vezu, iz muškog tripa o čuvanju slobode i samostalnosti, ali ako imate problem sa bliskošću, nikada nećete ni pronaći u vezi ono zadovoljstvo koje posvećena veza donosi. Sve nabrojane greške odnose se na opiranje vezi, svesno ili nesvesno. Biti muškarac ne znači podrediti ženu i zanemariti je, odupreti joj se i pobediti je – mada je ovo značenje utkano u primitivnu patrijarhalnu svest. Ako do sada niste o tome razmišljali, počnite, jer mnogo gubite.

Ne poklanjate joj dovoljno pažnje

Kako kad ste joj juče nosili nameštaj, a za svaki praznik ste je izvodili na večeru i kupovali poklone kad treba? Ali to je nešto sasvim uobičajeno. I komšija je mogao da pomogne oko nameštaja, a poklone kad treba, dobija i od drugih. Radi se o onoj posebnoj, ekskluzivnoj pažnji, koja se tiče vaše prisnosti – o tome da ste je slušali kad govori i uvažili sve što je rekla, umesto što ste se smarali i zaključili da ona pridikuje, ili se žali, ili da vi tu ništa ne možete. O tome da ste zaista zainteresovani da je usrećite i da ste sposobni da sledite njena uputstva – a ona vam stalno daje uputstva, kad govori o tome kako se oseća, šta je muči, čega se plaši, šta joj smeta, o čemu mašta.

U čemu najčešće grešite u vezi3 U čemu najčešće grešite u vezi?

Tvrdite da ne razumete žene

Žene su drugačije od vas jedino utoliko što su manje sklone da potiskuju svoja proživljavanja i emotivne reakcije na sve i svakoga. U prisnijem kontaktu su sa svojim emocijama – svaka žena zna u svakom trenutku da vam kaže kako se oseća i zašto se tako oseća, mada je potrebno da je slušate, jer vas neće izvestiti telegrafski, nego će verovatno upravo govoreći o svojim zbunjujućim osećanjima doći do toga kako i zašto se tako oseća. Vi ne želite da slušate jezik emocija, a kad biste pokušali, razumeli biste ga. To nije neki strani jezik, a i poznavali ste ga dok ste bili mali i dok niste mislili da muškarci ne treba da iskazuju osećanja.

Wannabe TV

Editors choice