Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

Zašto je britanski stil zakon u muškoj modi

Greške koje muškarci prave u nezi kose (i kako da ih ispraviš)

Zašto treba da radiš 100 čučnjeva dnevno

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Savremena pravila flertovanja za kul tipove

10 poruka mudrosti Aldousa Huxleya: Formiraj svoje novogodišnje odluke prema njima

Komplimenti o izgledu koji ženama najviše prijaju

Kako da budeš savremen muškarac – iz ugla različitih muškaraca

U horoskopu sam muškarac

U horoskopu sam muškarac

1/2

Kao i većina normalnog muškog sveta – mada se žene ne bi složile sa mnom, jer one tvrde da ne postoji normalan muški svet, a pogotovu ne postoji u većini – dakle, kao i većina ostalih muškaraca, ja baš nemam pojma o horoskopu, niti me zanima.

Ali, kao i u većini svih ostalih stvari koje me uopšte ne zanimaju, ne uspevam da ostanem po strani, blaženo neinformisan, nedotaknut, neobavešten, neutralan.

Kao što moram da čujem i vidim likove iz turskih serija i domaćih rijalitija, jer čujem, makar samo usput, i vidim, makar samo perifernim vidom u prolazu, i nehotice ponešto pročitam, naročito kad neko za koga sam mislio da je normalan okači neki takav sadržaj na Fejsbuk, čisto da proverim da li u tome stvarno ima nečeg ili sam pogrešno procenio nivo nečije normalnosti, ili sam definitivno kreten, tako moram da znam osnove iz horoskopa. Okružen sam ženama, a one stalno nešto tumače, a ja sam fin dečko, pa ih slušam šta pričaju, pa ponešto i zapamtim.

0168 U horoskopu sam muškarac

Recimo, znam da je onaj bivši Jelenin njanjavko u horoskopu Rak, što u potpunosti objašnjava njegovo raspilavljeno dramoserstvo, koje se Jeleni načisto smučilo, jer je ona Ovan, a to znači organizovana, vredna, vešta, otvorena, direktna, uporna i odlučna. Ovnovi znaju šta hoće, tvrdi Jelena, a ja ne dovodim u pitanje njene tvrdnje.

Pa isto znam da je onaj bivši Miličin, od Jelenine najbolje drugarice, prevrtiljivi Blizanac, lažov, hvalisavac, prevarant, umiljat i šarmantan, neodoljiva bitanga, ali Milica nije mogla više da se nosi s njim, iako je ona Vaga, najtolerantnija u horoskopu, stvorena da miri suprotnosti, zaustavlja ratove i predupređuje sukobe.

Wannabe TV

Editors choice