Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

U horoskopu sam muškarac

1/2

Kao i većina normalnog muškog sveta – mada se žene ne bi složile sa mnom, jer one tvrde da ne postoji normalan muški svet, a pogotovu ne postoji u većini – dakle, kao i većina ostalih muškaraca, ja baš nemam pojma o horoskopu, niti me zanima.

Ali, kao i u većini svih ostalih stvari koje me uopšte ne zanimaju, ne uspevam da ostanem po strani, blaženo neinformisan, nedotaknut, neobavešten, neutralan.

Kao što moram da čujem i vidim likove iz turskih serija i domaćih rijalitija, jer čujem, makar samo usput, i vidim, makar samo perifernim vidom u prolazu, i nehotice ponešto pročitam, naročito kad neko za koga sam mislio da je normalan okači neki takav sadržaj na Fejsbuk, čisto da proverim da li u tome stvarno ima nečeg ili sam pogrešno procenio nivo nečije normalnosti, ili sam definitivno kreten, tako moram da znam osnove iz horoskopa. Okružen sam ženama, a one stalno nešto tumače, a ja sam fin dečko, pa ih slušam šta pričaju, pa ponešto i zapamtim.

0168 U horoskopu sam muškarac

Recimo, znam da je onaj bivši Jelenin njanjavko u horoskopu Rak, što u potpunosti objašnjava njegovo raspilavljeno dramoserstvo, koje se Jeleni načisto smučilo, jer je ona Ovan, a to znači organizovana, vredna, vešta, otvorena, direktna, uporna i odlučna. Ovnovi znaju šta hoće, tvrdi Jelena, a ja ne dovodim u pitanje njene tvrdnje.

Pa isto znam da je onaj bivši Miličin, od Jelenine najbolje drugarice, prevrtiljivi Blizanac, lažov, hvalisavac, prevarant, umiljat i šarmantan, neodoljiva bitanga, ali Milica nije mogla više da se nosi s njim, iako je ona Vaga, najtolerantnija u horoskopu, stvorena da miri suprotnosti, zaustavlja ratove i predupređuje sukobe.

Wannabe TV

Editors choice