Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

U horoskopu sam muškarac

U horoskopu sam muškarac

1/2

Kao i većina normalnog muškog sveta – mada se žene ne bi složile sa mnom, jer one tvrde da ne postoji normalan muški svet, a pogotovu ne postoji u većini – dakle, kao i većina ostalih muškaraca, ja baš nemam pojma o horoskopu, niti me zanima.

Ali, kao i u većini svih ostalih stvari koje me uopšte ne zanimaju, ne uspevam da ostanem po strani, blaženo neinformisan, nedotaknut, neobavešten, neutralan.

Kao što moram da čujem i vidim likove iz turskih serija i domaćih rijalitija, jer čujem, makar samo usput, i vidim, makar samo perifernim vidom u prolazu, i nehotice ponešto pročitam, naročito kad neko za koga sam mislio da je normalan okači neki takav sadržaj na Fejsbuk, čisto da proverim da li u tome stvarno ima nečeg ili sam pogrešno procenio nivo nečije normalnosti, ili sam definitivno kreten, tako moram da znam osnove iz horoskopa. Okružen sam ženama, a one stalno nešto tumače, a ja sam fin dečko, pa ih slušam šta pričaju, pa ponešto i zapamtim.

0168 U horoskopu sam muškarac

Recimo, znam da je onaj bivši Jelenin njanjavko u horoskopu Rak, što u potpunosti objašnjava njegovo raspilavljeno dramoserstvo, koje se Jeleni načisto smučilo, jer je ona Ovan, a to znači organizovana, vredna, vešta, otvorena, direktna, uporna i odlučna. Ovnovi znaju šta hoće, tvrdi Jelena, a ja ne dovodim u pitanje njene tvrdnje.

Pa isto znam da je onaj bivši Miličin, od Jelenine najbolje drugarice, prevrtiljivi Blizanac, lažov, hvalisavac, prevarant, umiljat i šarmantan, neodoljiva bitanga, ali Milica nije mogla više da se nosi s njim, iako je ona Vaga, najtolerantnija u horoskopu, stvorena da miri suprotnosti, zaustavlja ratove i predupređuje sukobe.

Wannabe TV

Editors choice