Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

U lovu na muškarce: Naoružane ružem

1/2

Namunjena kao da ću munjama da ga gađam, ili barem kao da ću da ih razbacujuem svuda okolo, pa koga strefim, to mu je, sa pet slojeva samopouzdanja, mada oni to vide kao previše šminke, krećem u lov.

Očekujem da neću morati mnogo da hodam, pošto ne bih da iščašim zglob na ovim petnaesticama, a nadam se i da ću ubrzo lovinu ubaciti u krevet, jer me toliko stežu ove gaće što prave struk i ovaj brus što pravi sise, da jedva čekam da ih skinem.

E sad ulazim, dakle, pažnja, ne treba mi da se sapletem ovde, dok me svi gledaju. A gledaju nego šta. Dive se mojoj opremi za lov. Ispravi se curo, prsa na gotovs, nišani uuuu, hmmm, prvo da skeniram teren.

Momci iz teretane, ništa to, nema pas za šta da ih ujede, treba posle da mi traži crvenu za taksi, a i u krevetu se ponašaju kao u teretani, samo im daj ogledalo, pa da vidiš. Mislim, da vidiš kako te uopšte ne vide, ali pošto znaju da je neko žensko prisutno, onda mogu da foliraju da im se diže na tebe, a ne na same sebe. Njima samo mogu da pridržim šipku dok menjaju tegove.

za šankom1 U lovu na muškarce: Naoružane ružem

E, ova ekipa ovde zaslužuje osmeh. Olabavili su kravate, slave nešto i baš su u pravom raspoloženju. Ako ovako nastave, za sat vremena će nekog morati da izvode napolje da baca peglu. Slatki su, smeškaju mi se. Izgledaju kao da su obukli ćaletovo odelo i glume raskalašne mužjake. Ma najstariji ovde možda ima 25. A i deluje trezno. Zaslužio je jedno prebacivanje kose lakat zahvatom, kojim podižem i ruku i kosu, pa se ističu grudi i vrat, tako, neka malo balavi.

Wannabe TV

Editors choice