Prvi kontakt, pristup, flert i komunikacija utiru vaš put do njenog srca (ili šta već želite da osvojite) ili ga zatvaraju. Žene će tolerisati nespretnost, ako nastupate sa puno žara i izazvaćete interesovanje ako im ponudite izazov u nekoj vrsti borbe mišljenja i nadmudrivanja, ali ako ste neotesani, prosti i sirovi, to im se uopšte neće dopasti. Ovo su ključni potezi za dobar start.

Ako ne igrate, nećete ni pobediti

Sa druge strane, nećete ni izgubiti, ali to svakako znači da nećete igrati, a ko ne učestvuje, on ništa ne nauči. Malo učtivosti, iskrenog interesovanja i hrabrosti, dovoljno je da priđete bilo kojoj ženi, a da ne budete grubo odbijeni. Možda ćete provesti nekoliko trenutaka u prijatnom ćaskanju, a ako vas i odbije, to će biti uljudno i ljubazno. I to je deo igre. Samo napred i vežbajte relaksiran pristup i prijatno ćaskanje sa ženama.

Uspostavite kontakt pogledom

Tanka je linija između zainteresovanog posmatranja i buljenja od koga podilazi jeza. Da biste joj stavili do znanja da niste psihopata, nasmešite se kad uhvatite njen pogled. Posle toga je vreme da joj priđete i počnete razgovor – ako vam uzvrati osmeh.

Ključni potezi za uspešno muvanje1 Ključni potezi za uspešno muvanje
Comments