Ne morate sve da znate, ali ako ste radoznali da zavirite u ženski svet, onakav kakav je kad muškaraca nema na vidiku, evo nekih uznemirujućih stvari koje žene rade.

Čupaju dlačice pincetom. I to sa brade, brkova, obrva, sa nogu. Sa velikim zadovoljstvom. Sa istim zadovoljstvom “cede” mitesere s nosa i stiskaju bubuljice. Stvarno uživaju u tome.

Vole da osete miris ljubljenog, kada su zaljubljene. Mirišu jastuk, ili njegovu majicu, vole da osete na sebi miris njegovog parfema. I ne vole da vi znate da one to rade.

Vole da zavode. Ne zato da bi nešto konkretno sa tim učinile, već da bi bile željene. Flertuju sa vašim prijateljima, možda toliko suptilno, da vi to ne primećujete, a svakako razmišljaju o njima i pitaju se kako bi to bilo… A ako mislite da vaši prijatelji to ne primećuju i ne reaguju i ne razmišljaju isto tako, u zabludi ste. Šta da radite? Ostanite kul. Ona dobro zna da vi tako posmatrate njene prijateljice i da tačno znate koja je od njih najpoželjnija i kako bi bilo sa njom…

Ne smetaju im dobacivanja, uglavnom. Žene su naučile da zvižduke i komentare (građevinskih radnika, upućenih sa bezbedne udaljenosti, uglavnom) shvataju kao kompliment. Ali sviđaće joj se ako se ponašate zaštitnički, ako se namrštite i pokažete malo ljubomore zbog takvih situacijia.

Održavaju kontakte sa bivšima, budite uvereni. Svaka žena voli da zna kako ide nekom njenom bivšem, ili bivšima, ponekad jer joj je iskreno stalo do njihove sreće, a ponekad samo zato da bi utvrdila da joj bolje ide nego njima.

Comments