Ona koja vam je pomutila pamet, možda je za nekog drugog sasvim obična, a za nekog trećeg samo vešta hladna manipulatorka. I možda ste u pravu i vi i svi ostali. Jednu istu osobu ljudi različito doživljavaju. Ali, nije prava ona koja vam je pomutila razum, nego ona koja vas ne ometa i ne remeti.

Da biste mogli da osetite to rasterećenje, lakoću zajedničkog funkcionisanja i to nešto zbog čega je neka žena sasvim posebna za vas, period zaljubljenosti mora da prođe. Ukoliko do sada niste bili načisto za zaljubljenošću i ljubavlju, raščistite sada. Razlikuju se. Ako ste ikada iz žestoke zaljubljenosti došli do ravnodušnosti, onda vam je jasno koliko se razlikuju.

Kad zavoliš jednu ženu, ona ti se sve više sviđa. I s vremena na vreme možeš opet da se u nju zaljubiš, u nekim momentima i periodima. Ali ako je zaljubljenost sve što vas je povezivalo, ona ume da se osuši i otpadne sa vas, poput jesenjeg lista sa grane.

Dakle, nećete prepoznati pravu ni po kakvim spoljašnjim znacima, njenom ponašanju, ili uklapanju u vaše vrednosti i pravila. Prepoznaćete je po tome što ćete se osećati dobro pored nje. I još bolje kad vam je baš super i neće vam smetati kad vam nije dobro, a možda ćete se osećati i malo bolje, samo zato što je ona tu. I po tome što nećete zaboraviti da joj se javite. I što će vas zanimati kako se ona oseća. I što vam neće biti toliko teško da joj kažete kako se vi osećate.

kako izabrati pravu wannabeman Vodič za muškarce: Kako da prepoznaš onu pravu
Comments