Možete vi da radite udarnički, za rudarsku značku, da nas okrećete i obrćete, ližete, trljate i nabadate, nije do vas i do G tačke, nego je do nas. Do toga koliko smo opuštene, ili koliko nam treba da se izdivljamo. Uživamo mi u uzajamnosti i sve one fore o kojima vas svi uče u pet koraka, istinite su, nema šta. Romantično veče, sveće, cveće, muzika. Pažnja, značajni pogledi, nežni dodiri, beskrajan uvod u krevet, ok, važi. Ali samo ako nismo suviše nervozne, suviše izgladnele i nestrpljive. Kad dama hoće odmah sad, onda ne važi uvertira za predigru. A predigra može posle.

Dobar seks, za nas nije baš onaj u kome smo se nasvršavale do sto jedan i nazad. Nego onaj u kome ste prepoznali i osetili naše raspoloženje i pružili nam baš to što nam je bilo potrebno.

Dobar ljubavnik nije onaj ko ima najveću kitu, najdužu minutažu i najbolji ručni rad. Nego onaj ko zna kako i kad da primenjuje to što ima.

vodic za muškarce sta je dobar seks za nas 1 Vodič za muškarce: Šta je dobar seks, za nas

Jer ako mi je do cepanja gaća, nemoj da mi demonstriraš masažu, nemam kad. A kad me bole leđa, nemoj mi skakati s lustera, nego me izmasiraj i odradi misionarski sve što treba za oboje.

Kako da znaš kad je meni do čega? Ili, muškim rečnikom, na šta se sad tripujem? Samo posmatraj. Da ne kažem, rid maj lips.

Comments