Muškarce nedostatak seksualnog života mnogo više pogađa nego žene. Iako se nama češće lepe zlonamerne etikete frustracije i nedojebanosti, vama mnogo teže padaju periodi bez seksa, čak i kad vas niko ne proziva da ste nejebač. Ortaci znaju da vas ujedu u zezanju, naravno, ali vi ćete im opako zavideti i ako vas ostavljaju na miru.

Muški strah od apstinencije je razumljiv. Vreme prolazi, a vi ste ubeđeni da će vas starost svakako suočiti sa seksualnom nemoći, pa se teže mirite sa gubljenjem vremena u neaktivnosti. Međutim, strah od apstinencije vam neće pomoći da proneđete partnerku. Žene ga namirišu na vama, kao što namirišu dobar parfem, ili ustajali vonj tela na dukserici koju ste mislili da možete još jednom da obučete – i svrstaju vas u očajnike i paćenike.
Jer, taj strah vas nagoni da stalno tražite i pokušavate, sa treperavom energijom ubeđenja da verovatno nećete uspeti, a to je definitivno poražavajuća kombinacija. Na pogrešnom ste putu. U ćorsokaku takoreći. Dobro, uvek možete platiti seksualnu uslugu, da se rasteretite. Ali kako će to delovati na vas pshiloški? Nešto u vama reće će vam “čoveče, zar si na to spao?“ i biće u pravu.

mali penis3 wannabeman Vodič za muškarce: Strah od apstinencije
Comments