Da se razumemo, ne mislim ništa perverzno. Ne ono da su vam trudnice fetiš, nego mislim na vašu sopstvenu trudnicu. Onu koju ste učinili trudnom, ličnim naporima. Dakle, govorimo o bojaznima i radostima seksa u trudnoći. Kao i o novoj estetici i pristupu vođenju ljubavi, koje treba da usvojite.

Ono što će vam se mnogo dopasti jeste prvi period trudnoće, kad se stomačić tek formira, a grudi bujaju. Trudničke sise su najbolje na svetu, ali i najosetljivije. Uopšte, trudnica je jedno sto puta senzitivnija od one na koju ste navikli. Te fantastične, nabrekle dojke, sa sve većim bradavicama, bolno su preosetljive, do te mere da vaša trudnica možda neće želeti ni da spava bez brushaltera, a trzaće se i na dodir vode iz tuša. Dakle, ne možete ih mesiti, a možda čak ni dodirnuti prstima. Zato imate dah i jezik, a ako nemate naviku nežnosti, naučićete. Osetljivost se tiče prokrvljenosti, pa će i ostali inače osetljivi delovi tela, zaduženi za seksualno uzbuđenje i zadovoljstvo, biti mnogostruko osetljiviji.

Ako se pitate da li smete uopšte da se bavite seksom sa svojom trudnicom i ako imate neke blesave ideje o tome da možda ne bi trebalo, slušajte nju i zdrav razum. Kad nema nikakvih problema u toku trudnoće, ne subjektivnih, kao što je mučnina, kiselina, problemi sa varenjem i emotivnim i psihološkim stanjima, nego onih koji se tiču zdravog razvoja ploda, nema nikakvih prepreka uživanju u seksu. Samo treba da se prilagodite novom senzibilitetu svoje trudnice. A računajte da ni ona ne zna baš šta je snašlo i da zapravo to prilagođavanje treba da otkrijete zajedno.

trudnica Vodič za muškarce: U krevetu s trudnicom
Comments