Kučka te vuče za nos, a ti nemaš pojma? Cccc, sram je bilo. Zezam se naravno, jer ako te stvarno vuče za nos, a ti nemaš pojma, onda si slabić i šonja i zaslužio si i da ti uši uvrće. I nije to zato što si zaljubljen, nego zato što si površan, slabić i šonja.

Ali nema razloga da se osećaš loše zbog toga. Prirodna sila te spojila sa kučkom koja vuče noseve, ti si njena žrtva po zakonu opstanka. Među vama stvari stoje kao između vuka i ovce. Znaš onu poučnu dečiju pesmicu „čini mi se vekovima, vuk sa ovcom nešto ima“. Zec i lija su u sličnim odnosima. Svaki mesojedac je u takvim odnosima sa svojim plenom.

Ona mora od nečeg da živi. Ne samo materijalno i bukvalno. Nego mora nečim da hrani svoj duh i intelekt. A nju najviše na svetu zabavlja, obezbeđuje joj samopoštovanje i osećanje superiornosti vučenje muškaraca za nos.

Neće ona da se ustremi na nekog dasu, koga jure sve ostale, nije glupa. Zna da tu ne samo što nema šanse, nego je i u opasnosti. Da postane plen. A ona se toga plaši i grozi. Pa kad joj zapreti takva mogućnost, samo se strese i sa dvostruko jačom koncentracijom krene u potragu za onom posebnom vrstom muškaraca koji padaju na nju. Za tobom, klempo.

Da, ona smatra da su tvoje klempave uši koje štrče sa obe strane oćelavele strnjike na tvojoj četvrtastoj tintari baš slatke. Kao onaj patuljak, jao, onaj najslađi od sve sedmorice – Stidljivko, jeste, jao miiiiicaaaa! I ta tvoja tesna ramenca i slatke okice, ti si njen patuljak. A ona nije tvoja Snežana, jer Snežana nikad nije pripala ni jednom patuljku, sećaš se?

zena misici Vodič za muškarce: Upoznaj tehniku vučenja za nos

Ako si smotani rmpalija koji ne zna gde je levo, ubediće te da si ti njen veliki meda, pored koga se oseća tako zaštićeno, a svi tvoji nedostaci zbog kojih celog života imaš komplekse, njoj će biti seksi i muževni.

Ona čini da se osećaš kao vitez, princ i sedam patuljaka odjednom i to valjda vredi malo blentavog samozaborava, koji uključuje i to da si zaboravio koliko si zahvalan svojoj ženi što te trpi i organizuje već godinama i što te je uzela takvog kakav si, kad te ni jedna nije htela i što i dalje smatra da si dovoljno dobar. Osim ako se nisi oženio Snežanom, koja te vešto drži u ubeđenju da si sladak, muževan, šarmantan ili šta god drugo što nikad nisi ni pomislio da možeš da budeš dok ti ona nije oči otvorila. E ako je takva situacija, onda te kučka vara, budi siguran. Uf, kakva je to buka, je l’ se to sad čulo rušenje iluzija, cepanje srca i samrtnički ropac ega? Pa, što tebi da bude ružičasto, a meni da se penje kiselina do grla, kad te gledam takvog blentavog i lebdećeg, k’o buket balona napunjenih helijumom. Nego, dobar si ti čovek i to je glavna osobina koja njoj omogućava da te vuče za nos.

I to kad jednom shvatiš kako i zašto ona to radi, velike su šanse da ćeš na to gledati blagonaklono, kao na dečiju igru. Eto, malo su izgleda zadavila ovu sirotu macu, ali igraju se deca, ne misle ništa zlo. Tako ni ona, u suštini nije loša. Mučna duša, uvek željna, uvek drčna, uvek nemirna, krhka i dobra u dubini srca. Pa, ako je ajkula krhka i dobra, onda je i ona, slažem se. Budi srećan što si živ, nastavi da joj ispunjavaš hirove i da uživaš u mišljenju koje ti je omogućila da imaš o sebi. Valjda vredi.

Aleksina Đorđević

Comments