Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Vodič za muškarce: Volim tuđu devojku

1/2

E pa, jbg, dešava se. Ja bih se uvek prvo zapitala kakva je ta devojka koja dođe u situaciju da ima dva dečka i da se cima između njih i da na kraju ipak mora da odabere, a svakako rizikuje da izgubi obojicu. Ne kakva je u moralnom smislu, nisam mislila na taj bapski način. Nego u smislu ličnosti i karaktera. Da li je avanturista? Ili je htela da prevari dečka iz osvete, pa se stvar malo otela kontroli? Dosadno joj u životu, pa joj baš odgovara malo emotivnog dramskog zapleta, da joj skrene pažnju sa…hmmm…drugih stvari koje možda treba da radi, a ne radi ih. Da završava neku školu recimo. Da traži posao. Dobro, to je bapski, priznajem. Ali možda je istina. Ima površnih među curama, kao i među ostalim polovima. Kahmm…

A onda bih se zapitala šta je sa tobom macane? Si lud bre? Ni ti nemaš pametnija posla, nego da dramiš oko ženske? Zaljubio si se. Dobro, u redu. I šta si očekivao? Da ona odmah ostavi tipa koji joj možda nudi stvari koje ti ne možeš? Sigurnost, stabilnost, pouzdanost, planove za budućnost. Da li ti je palo na pamet da su oni možda već razgovarali o braku, napravili neke planove, imaju zajedničke ciljeve? Možda upravo prave dete. Da, ona sa njim spava, ne budi glup. Ako neće da ga ostavi zbog tebe, sigurno ima seksa i to sasvim zadovoljavajućeg.

trougao odri Vodič za muškarce: Volim tuđu devojku

Možda se upustila s tobom zato što se uplašila od ozbiljnosti veze u kojoj se nalazi. Poslednji trzaji nezrelosti, sabotaža preuzimanja odgovornosti. Odjednom je shvatila da će možda ceo život da provede sa tim čovekom i osetila kako se guši. Prepala se. Ne plaše se samo muškarci vezivanja i obavezivanja. Možda si ti samo sredstvo njene pobune, a ne muškarac njenog života. A ona možda nema sreće sa tipovima, svi hoće da je prisvoje.

Wannabe TV

Editors choice