Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Cara Delevingne

WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Cara Delevingne

1/2

Cara Delevingne je britanski model, pevačica, glumica, Lav u horoskopu i naš #WomanCrushWednesday.

Svi smo odlepili za Carom kada se povjavila na modnoj sceni, a istog momenta je istaknuta kao glavna muza preminulog Karl Lagerfelda, koji je bio opsednut njenom lepotom. Koliko je dobar model govori i činjenica da je čak dva puta odnela nagradu za najboljeg modela na British Fashion Awards dodeli, 2012. i 2014. godine.

Pošto joj očigledno nije bilo dovoljno da se zadrži samo na karijeri supermodela, ova zvezda se oprobala u glumačkim vodama i opstala. Svoj filmski debi je imala u filmu Anna Karenina, ali ipak kao njene najprimećenije uloge izdvajamo filmove kao što su Paper Towns, Suicide Squad Valerian and the City of Thousand Planets.

Iako ima samo dvadeset i sedam godina, ona već jaku karijeru, a nije ni čudo s obzirom da je njena kuma čuvena glumica Joan Collins. Ima dve starije sestre, a jedna od njih dve je poznati model Poppy Delevingne. 

Modelingom je počela da se bavi sa samo deset godina, a prvi booking joj je bio za legendarnog fotografa Bruce Vebera za Vogue Italia magazin.  2012. godine nakon što je u Parisu šetala pistom za Chanel, sva vrata su počela da se otvaraju. Usledio je New York Fashion Week gde je šetala čak devet revija, a neki od brendova su Jason Wu, Rag & Bone, Thakoon, Donna Karan, Tory Burch, Oscar de la Renta i Carolina Herrera. Te godine je šetala čuvena “big four” fashion weeka – Pariz, Njujork, London i Milano.

Wannabe TV

Editors choice