Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Ciara

WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Ciara

Ciara Princess Harris je pevačica, tekstopisac, plesač i Škorpija u horoskopu i ujedno naš #WOMANCRUSHWEDNESDAY.

Rođena je u Austinu, američka država Texas, ali je tokom detinjstva mnogo menjala mesta gde je živela dok na kraju nije završila u Atlanti, država Georgia. Tu postaje član grupe Hearsay, ali se ženska grupa brzo i raspala. Upoznaje Jazze Pha, muzičkog producenta sa kojim snima svoje prve demo snimke što ju je dovelo do njenog prvog ugovora za muzičkom izdavačkom kućom LaFace Records.

View this post on Instagram

Twisties N Thangs. Happy #Saturday 😘

A post shared by Ciara (@ciara) on

Svoj debi album Goodies objavljuje 2004. godine i dobija svoj prvi broj jedan singl sa istoimenom pesmom na Billboard Hot 100, dok album debituje na trećoj poziciji. Zatim slede hit singlovi kao što su 1, 2 step sa Missy Elliott sa kojom danas ima nekoliko pesama, Oh sa Ludacrisom i zatvara svoj prvi album sa singlom And I. 

Njen zvezdani put je počeo jako brzo, a zatim su usledili albumi Ciara: The Evolution, Fantasy Ride, Basic Instict, Ciara, Jackie i poslednji album Beauty Marks koji je objavljen prošlog meseca. Brojni hitovi koje slušamo dan danas, a samo neki od njih pored već spomenutih su Like A Boy, Get Up, Love Sex Magic, Work, Ride, I’m Out, Body Part, I bet, Dance Like We’re Making Love, Level Up, Dose i poslednji hit Thinking ‘Bout You.

View this post on Instagram

Show Time. #ATL

A post shared by Ciara (@ciara) on

Ciara je majka dvoje dece, sina Futurea ima sa svojim bivšim verenikom reperom Futureom, koji je uhvaćen kako je vara pa je raskinula svoju toksičnu vezu sa njim, dok ćerku Sienna Princess Wilson koju je dobila u braku sa Rusell Wilsonom, poznatim ragbistom.

Ponosan je vlasnik nekoliko ozbiljnih muzičkih priznanja, pa je samim tim vlasnik Grammy nagrade, tri MTV Video Music Awards, tri MOBO nagrade i broji preko 23 miliona prodatih ploča na svetskom nivou.

Kada su u pitanju nastupi važi za jednog od najvatrenijih izvođača, a bila je čak na svoje četiri turneje, od čega je jedna bila turneja sa reperom Jay-Zjem, a kao artist koji pruža podršku i radi pre-show jer nastupala za Rihannu, Britney Spears Bruno Marsa.

View this post on Instagram

About Last night… Rocking #Dundas by @peter_dundas

A post shared by Ciara (@ciara) on

—————————-

izvor naslovne fotografije: instagram.com/ciara

Jovan Žihlavski

Wannabe TV

Editors choice