Savremena pravila flertovanja za kul tipove

Parfemi koje treba da probaš ove jeseni

Najbolje filmske frizure Brada Pitta + kako da ih napraviš

Minđuše: Kako da nosiš najomiljeniji komad nakita muškaraca sa stilom

Ultimativno crno: Kako da izgledaš đavolski dobro

Kako da oslobodiš energiju vezanu za – vezivanje

Najukusniji kokteli sa kafom

Brzi kurs iz poznavanja vina

Kako da sprovedeš fizičku i mentalnu detoksikaciju

Zašto ti je potrebna emotivna pismenost

Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Margot Robbie

WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Margot Robbie

1/2

Margot Robbie je australijska glumica, filmski producent, Rak u horoskopu i naš #WomanCrushWednesday! 

Zavoleli smo je verovatno najviše kada je tumačila ulogu Harley Quinn Suicide Squad filmu, ali ipak je ova glumica bila nominovana za Oskara, Golden Globe, kao i tri puta za BAFTA nagradu. Gledali smo je kao Tonyu Harding u filmu I, Tonya gde su je prvi put kritičari istakli kao jednu od budućih mladih nada filmske industrije. Mada možda se ipak najviše istakla ove godine u ostvarenju Quentina Tarantina Once Upon A Time In Hollywood.

Margot je rođena u Dalby, Queenslandu gde je i odrasla na farmi, dok nije upisala dramu na Somerset koledžu. Svoju karijeru započinje u Australiji krajem 2008. godine, gde se prvo pojavila u seriji Neighbours, što joj je donelo nominacije za dve Logie nagrade. Nakon što se preselila u Ameriku, počela je da glumi u seriji Pan Am koja nije zaživela i otkazana je nakon manje od jedne sezone. Godine 2013. dobija sporednu ulogu u romantičnom filmu About Time, ali se ipak probija na svetsko filmsko tržište u filmu The Wolf of Wall Street, pored Leonarda Dicapria. Nakon ovih filmskih uspeha, ona lansira svoju produkcijsku kuću pod nazivom LuckyChap Entertainment u 2014.

Takođe je bila istaknuta u romantičnoj drami Focus iz 2015. godine, a manje zapažena uloga je bila svakako Jane Porter Clayton The Legend of Tarzan. Nije joj strano da glumi članove kraljevske porodice, pa je tumačila kraljicu Elizabetu I u drami Mary Queen of Scots, koja je rađena po istinitom događaju.

Wannabe TV

Editors choice