Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Nicole Scherzinger

WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Nicole Scherzinger

Nicole Prescovia Elikolani Valiente poznatija kao Nicole Scherzinger je pevačica, tekstopisac, glumica, plesačica, TV ličnost i Rak u horoskopu.

Nicole je rođena 1978. godine u Honolulu, Hawaii, mada je odrasla u gradu Louisville, Kentucky državi. Počela je svoje kreativno izražavanja u srednjoškolskim predstavama, a nakon toga upisuje koledž Wright State University, koji je napustila kako bi započela svoju muzičku karijeru kroz TV show Popstars. Kroz ovaj show je završila u girl bednu Eden’s Crush, ali ipak se proslavlja kao frontmen benda Pussycat Dolls koje je oformila Robin Antin.

U grupi Pussycat Dolls raste do svetske slave kroz hitove kao što su Don’t Cha, Beep, Stickwitu, When I grow Up, I hate This Part Jai Ho!, sprema prvi studijski album Her Name Is Nicole. Album eventualno završava na polici kao nikad objavljen i potpuno povučen nakon što četiri singla Whatever You Like, Baby Love, Supervillain i Puakenikeni fejlovali da naprave neki veći impakt na Billboard Hot 100, a kompletna muzika koja je rađena za taj album eventualno završava plasirana za drugi album benda pod nazivom Doll Domination.

Drugi i finalni album grupe nakon objavljivanja dobija adekvantnu promociju i dva singla When I Grow Up koji je debitovao na broju devet i singl I Hate This Part koji je završio na jedanaestom mestu Billbaord Hot 100 liste. Nakon svetske turneje u kojoj su ovaj girl gropu posetile i Beograd i napravile fantastičan show, Pussycat Dolls se pridružuje Britney Spears na njenoj povratničkoj The Circus Tour Staring Britney Spears gde počinju da isijavaju ozbiljne varnice i prozivke jer je devojkama smetalo što se Nicole tretira drugačije od ostalih devojaka. Doll Domination album dobija blagi upgrade u vidu Doll Domination 2.0. sa pet novih pesama, od kojih je jedna Jai Ho! (You Are My Destiny) gde se Nicole tretira pored Pussycat Dolls kao solo artist što je diglo još veću vatru među ovih pet devojaka. Pesma debituje na broju 15 i ovo je ujedno poslednji singl grupe, nažalost.

View this post on Instagram

Tapping into my Chinese blood! Asian warrior 💪🏽

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Nakon raspada benda, Nicole nastavlja svoj solo put ambicioznije i u desetoj sezoni Dancing With The Stars odnosi pobedu, a nakon toga sprema prvi solo studijski album Killer Love koji je lansirao hitove Poison, Don’t Hold Your Breath, Right There, Wet i mnogi drugi. Album debituje mnogo bolje u UK, gde završava na osmom mestu dok singl Don’t Hold Your Breath završava na mestu broj jedan, a Right There Poison na poziciji broj tri.

Nakon toga smo gledali Nicole kao sudiju u UK showu The X-Factor gde provodi četiri sezone i The X-Factor USA gde provodi samo jednu i to prvu sezonu. U UK verziji showa dostavlja dva pobednika, James Arthura Matt Terryja. 

View this post on Instagram

Where’s the Perfect manhattan in #manhattan?

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Provodi nekoliko godina u vezi sa vozačem Formule 1, Lews Hamiltonom sa kojim je provela sedam godina u vezi u on-off odnosu, a par zvanično i finalno raskida 2015. godine. Nakon toga Nicole je trenutno u vezi sa bugarskim teniserom, Grigorom Dimitrovom sa kojim se zabavlja od 2016. godine.

Nicole trenutno sprema novi studijski album koji će nadamo se doživeti veći komercijalni uspeh za razliku od njenog drugog studijskog albuma Big Fat Lie koji je prošao, pa, blago rečeno loše. Iako je prvi singl Your Love debitovao na mestu broj šest u Britaniji, ipak nije prošao album slavno. Ako ništa, imamo sa tog albuma jako lepu baladu - Run, koju uvek rado slušamo.

View this post on Instagram

🌊🌀🌅🏄🏽‍♀️💙🐠

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

———————————————————————–

izvor naslovne fotografije: instagram.com/nicolescherzinger

Jovan Žihlavski

Wannabe TV

Editors choice