Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Rihanna

WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Rihanna

Bad gyal RiRi now!

Devojka koja žari i pali pre svega muzičkom industrijom, a od skoro i modnom i kozmetičkom industrijom je svakako jedna jedina - RIHANNA.

Robyn Rihanna Fenty je rođena 20. februara 1988. godine u znaku Ribe u gradu Saint Michael, Barbados. 

Godine 2005. je otkriva slavni reper Jay-Z i automatski joj daje ugovor za njegovu izdavačku kuću Def Jam gde ona snima svoj prvi studijski album pod nazivom Music of the Sun i njen prvi solo singl Pon D Replay debituje na broju 2 na Billboard Hot 100 listi. Samo osam meseci nakon objavljivanja njenog prvog albuma nam stiže drugi studijski album A Girl Like Me i pesma SOS postaje broj jedan pesma u USA i lansira je na zvezdano nebo. 

Sada broji osam studijskih albuma od čega su svi top 10, a dva broj 1 i čak 14 broj jedan singlova na Billboard Hot 100.

Do sada je prodala 280 miliona albuma i singlova što je svrstalo među velikane muzičke industrije kao jednog od najprodavanijih izvođača svih vremena.

Iako je imala dva uspešna albuma, a drugi album je lansirao i hit baladu koji dan danas svi volimo - Unfaithful, ipak muzički stiče najveću slavu sa albumom Good Girl Gone Bad i singlom Umbrella koji je duet sa Jay-Zjem je ujedno i pesma koja joj donosi njenu prvu Grammy nagradu. Sada ih ima čak devet!

View this post on Instagram

#UnLocked #STUNNA lip paint 💕💋 @fentybeauty

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Ubrzo nakon toga su usledeli mnogi hitovi i još čak pet studijskih albuma, s tim da su tri albuma Loud, Talk That Talk Unapologetic objavljeni godinu za godinom nakon čega je napravila pauzu pa smo malo duže čekali na poslednji album ove zvezde ANTI. Trenutno smo opet u fazi kada čekamo da nas muzički obraduje sa nekim novim pesmama s obzirom na to da će uskoro četiri godine kako nije objavila nijedan album.

Trenutno je posvećena svom brendu koji stvara u saradnji sa LVMH pod nazivom FENTY. A tu je i poslednjih nekoliko godina koje je posvetila svom Fenty Beauty brendu kozmetike koji je već nekoliko puta nazvan revolucionarnim. Nije sporno ni da trenutno ima i veoma aktuelnu kolekciju donjeg veša pod imenom Savage Fenty koja slavi žene svih veličina i svih boja kože.

Kroz svoju karijeru su istaknute njene burne veze, a možda najviše ona sa RnB pevačem Chris Brownom koja je bila kontrovezna na mnogo načina, a najviše zbog toga što je na nju izvršen fizički napad od njegove strane 2009. godine, stoga je njen album Rated R koji je usledio nakon tog incidenta zato toliko pun mračnog zvuka.

Od 584 nominacije koje je pokupila u toku karijere, odnela je čak 214 nagrada, a prva je žena u istoriji koja je čak dva puta odnela nagradu na MTV Video Music Awards za spot godine.

Pored toga što je izvanredan muzičar, poslovna žena, inovator, seks ikona, ona važi verovatno za jedinu osobu u muzičkoj industriji koja može apsolutno svaku modnu kombinaciju iznese – od promena frizura, boje kose, spajanja nespojivog i igre sa modom, ovoj ženi apsolutno sve stoji prefantastično.

View this post on Instagram

rude. 🔥💋🔥

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

————————-

izvor naslovne fotografije: instagram.com/badgalriri

Jovan Žihlavski

Wannabe TV

Editors choice