Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Selena Gomez

WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Selena Gomez

Selena Gomez je američka pevačica, glumica, tekstopisac, producent, Rak u horoskopu i naš #WomanCrushWednesday!

Svoju karijeru je počela u TV seriji Barney & Friends još dok je bila jako mala, ali je priznanje na svetskom nivou dobila kada je tumačila Alex Russo na Disney Channel tv seriji Wizards of Waverly Place čak četiri sezone, od 2007. do 2012. godine.

Takođe se pojavljivala u Disney filmovima kao što su Another Cinderella Story, Princess Protection Program, Wizards of Waverly Place: The Movie, Ramona and Beezus, Monte Carlo, Spring Breakers, Getaway The Fundementals of Caring. Takođe pozajmljuje i svoj glas liku Mavis u filmovima Hotel Transylvania, a i izvršni producent je na Netflix showu 13 Reasons Why.

View this post on Instagram

Wearing @coach for @voguemagazine !!

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Sa druge strane imamo njenu muzičku karijeru koju je počela u kombinaciji sa bendom pod nazivom Selena Gomez and the Scene, gde su sarađivali na čak tri studijska albuma Kiss & Tell, A Year Without Rain When The Sun Goes Down. Kao solo artist je napravila debi sa albumom Stars Dance 2013. godine i singlom Come and Get It, nakon kog su usledili hitovi kao što su Slow Down, The Heart Wants What it Wants, Good For You, Same Old Love, Hands To Myself  od kojih su neke i sa njenog drugog albuma Revival.

Nakon toga smo dobili saradnje sa Gucci Mane na pesmi Fetish, Wolves sa Marshmellom, It Ain’t Me sa Kygom, Can’t Get Enough sa Benny Blancom, J Balvinom, Tainyjem, Taki Taki sa DJ Snakeom, Cardi B, Ozunom i singlove Bad Liar, Back To You dok željno iščekujemo novi album.

View this post on Instagram

@gq this month -thank you for the rad article Zach

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Ponosan vlasnik je čak 101 nagrade koje je dobila u toku karijere, što je čini najmlađim artistom ikad sa ovoliko priznanja na konto njenog rada u industriji zabave.

Iako je sve blistavo na polju karijere, ipak ova dvadesetsedmogodišnja zvezda ipak nema toliko bajan život. Zbog retke bolesti lupus se često nađe oči u oči sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, što je pre nekoliko godina prouzrokovalo da bude hitno operisana usled transplatacije bubrega, koji joj je dala njena najbolja drugarica koja je bila donor. Često otvoreno govori o svom mentalnom zdravlju koje se trudi da održava i neguje, jer je dijagnostifikovana joj depresija. Ljubavni život ne doprinosi tome, s obzirom da je dug niz godina bila na on-off odnosu sa pop zvezdom Justin Bieberom, a čak je i u međuvremenu jedno vreme bila u vezi i živela sa RnB zvezdom The Weekndom, a takođe je i inspiracija za njegov EP My Dear Melancholy.

Dok željno iščekujemo njen novi studijski album koji bi trebao da izađe do kraja godine, mi do tada uživamo u već postojećem materijalu ove umetnice.

View this post on Instagram

74 🙏🏽❤️

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

—————————————————————————————

izvor naslovne fotografije: instagram.com/selenagomez

Jovan Žihlavski

Wannabe TV

Editors choice