Odnos je potrebno negovati i gajiti, da bi vam ljubav potrajala i da bi što više uživali u stvarima koje delite. Obično su žene te, koje se trude da ožive i osveže vezu, pa će tvoja partnerka biti utoliko više oduševljena, ako inicijativa dođe od tebe.

Organizuj putovanje za vas dvoje

Ako do sada niste nigde putovali zajedno, isplaniraj zajednički odmor – sam vas dvoje. Možete da odete i negde samo za vikend, ako je odmor suviše zahtevan i skup. Putovanje je posebno iskustvo za par i možda ćete se suočiti sa zabrinutošću šta ćete da radite nekoliko dana upućeni jedno na drugo, bez drugih ljudi i obaveza. Ali otkrićete onu posebnu draž, imaćete uspomenu koja je samo vaša i moći ćete da se opustite i zbližite na način koji je moguć samo kad se izdvojite iz zahteva svakodnevice. Ne mora to da bude ništa luksuzno – boravak kod bake na selu biće sasvim dovoljan pomak u odnosu na rutinu koju imate.

pexels photo 698588 Za bolju i dublju vezu, radi sa svojom partnerkom ove stvari

Dozvolite jedno drugom pauzu

Mnogi parovi se ne osećaju dobro ako jedan od partnera negde ode samostalno i ako ne mogu zajedno nekuda da idu, onda oklevaju i radije se odriču samostalnog putovanja, da bi sačuvali mir. Međutim, istraživanja pokazuju da parovi koji tokom godine provedu bar nedelju dana odvojeno – u smislu da jedan od njih ode nekuda samostalno i ima sopstvene aktivnosti i utiske – bolje funkcionišu.

Priredi joj nešto posebno za neki važan datum

Godišnjica, rođendan, ili neki drugi važan datum, trenutak je koji treba posebno obeležiti. Najmanje se radi o poklonu – on ne treba da bude skup i veliki, pažnja je ono što je važno i što će ostaviti utisak. Dakle, pokloni joj posebnu pažnju, izvedi je na ručak na neko romantično mesto, organizuj izlet, napravi joj nešto svojim rukama.

Comments