Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Za muškarce koji ne vole POVRŠAN seks

Za muškarce koji ne vole POVRŠAN seks

1/2

Nezavisno od gej-strejt seksualnog opredejenja, postoje muškarci koji prosto ne vole da uskaču iz kreveta u krevet i dodiruju ljude koje nikad nisu videli na dnevnom svetlu, a posle jutra verovatno više nikad i neće. Oni doživljavaju isto ono sa čim se poistovećuju žene, gledajući romantične filmove – zaljubljuju se u pogrešne osobe, pate od slomljenog srca i ne mogu da se sastave dugo posle raskida, osećaju se loše kad provedu noć sa osobom koju uopšte ne poznaju i ne znaju kako posle toga treba da se ponašaju, zbunjeni su i pomalo zgroženi, bivaju zavedeni i ostavljeni, pokušavaju da održe razumne veze u kojima se osećaju stabilno, ali žude za ljubavlju koja ih potresa iz temelja, bivaju potreseni i uopšte nisu sigurni da je to ono što su hteli, nemaju neko zamašno seksualno iskustvo, u smislu broja recki, ali imaju bogat unutrašnji život, vole seks i žele da ga imaju sa osobom sa kojom su bliski i povezani.

alek2 Za muškarce koji ne vole POVRŠAN seks

Oni nisu neka retka vrsta u izumiranju, naprotiv. Na svakog napaljenog mužjaka koji se uklapa u stereotip, dolazi jedan osećajan muškarac, koji bi radije da voli ženu sa kojom spava.

Ako spadate u muškarce koji ne vole površan seks, sigurno imate među prijateljima i ortacima bar još dvojicu, trojicu sa istim vrednostima, kao što su vaše i nekog ko privodi šta stigne i stalno je u nekoj šemi, a u širem krugu ortaka i poznanika sigurno imate bar jednog koji je gej i jednog koji uopšte nema nikakav seksualni život i nikakve emotivne veze ni sa jednim polom. Oko sebe imate dovoljno podrške za svoje vrednosti, kao što imate i dovoljno uvida u različite sklonosti i svetove koji vam nisu bliski.

Wannabe TV

Editors choice