Citati poznatih pisaca, pesnika, mudraca, uglavnom se slažu sa stereotipom o ženama – ili upravo iz njega proizilaze. Ali u ovom zanimljivostima nema toga, a prilično su razotkrivajuće. Može vam biti od koristi da znate ove stvari o ženama:

Da su prave žene zaista građene kao lutke iz izloga, bile bi premršave za rađanje. A da je Barbika prava žena, ne bi mogla da se kreće uspravno – proporcije bi je naterale da hoda četvoronoške, jer njene predugačke noge ne bi bile sposobne da je nose.

U jednoj anketi o kontracepciji, pedeset posto devojaka izjasnilo se da bi pristalo da muškarcima poveri svu brigu o začeću, kada bi postojala muška pilula.

Među tri milijarde žena na svetu, koje uopšte ne izgledaju kao supermodeli, ima samo osam žena koje tako izgledaju, a one nisu fotomodeli. Fotografije modela su retuširane, tako da ni fotomodeli zapravo u prirodi ne izgledaju kao fotomodeli.

Čuvena Merilin Monro, nosila je konfekcijski broj 42, ali standardi veličina su se promenili i danas je to veličina 46. A ona je bila seks simbol i diva i niko nikada nije mislio da je debela.

Skoro svaka žena ima nekoliko tamnih dlačica oko bradavica na grudima. Niste ih videli? Ali one jesu i počupale su ih.

Comments