Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Devojke

Zašto će se snažna devojka tako lako vezati za tebe

1/2

Iznenađujuće je to da će se ona – snažna, samostalna, vredna, pametna devojka – odmah vezati za tebe. Neće igrati emotivne igre, neće držati distancu i navoditi te da žudiš za njom i da joj ugađaš. Gotovo da nećeš morati ništa da učiniš, a to je gotovo obeshrabrujuće.

Njoj je dovoljno malo flerta – činjenica da si pokazao interesovanje, posvetio joj pažnju, nasmejao je i oraspoložio, sasvim je dovoljna. Ona je već složila kockice u svojoj glavi, stvorila je svoju zamisao, usmerila svoje misli i energiju ka tebi i na neki način je već postala tvoja, možda pre nego što si je i poželeo.

Iznenađujuće je lako vezati za sebe snažnu devojku – samo je pustiš da sve uradi sama, u svojoj glavi. A kako ćeš se ti nositi sa njenim zamislima i očekivanjima, to je već sasvim druga priča, koja zahteva da angažuješ nabolji deo sebe, svoje razumevanje, prihvatanje, empatiju.

Treba da razumeš da ona nije plitka i površna. Nije se usredsredila na tebe zbog tvojih lepih očiju ili muževnosti tvoje brade. Nego zato što si, možda na trenutak, ili u jednom kratkom periodu, učinio da se oseća nekako posebno, zapaženo. Možeš li da shvatiš da se ona uglavnom ne oseća tako, jer se uglavnom oslanja na svoju snagu i stalno prevazilazi svoje slabosti, pa je prosto odahnula što za trenutak može na to da zaboravi i da bude meka, otvorena, ranjiva? Možeš to da iskoristiš vrlo lako i da je povrediš, veoma jako, iako to uopšte ne nameravaš.

Ona je videla nešto u tebi. Neki potencijal, neku iskru vere i nade, da nešto u njenom životu može da bude drugačije, da joj pruži utočište, da joj olakša, da je ne napinje do krajnjih granica izdržljivosti. Mada je spremna sve da izdrži, da bi to ostvarila i dokazala.

Wannabe TV

Editors choice