Trikovi u nezi koji su potrebni svakom muškarcu

Dobrobiti koje donosi muzika

Šta sve možete pojesti za 30 dolara u različitim zemljama?

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

9 autfita koji nikada neće izaći iz mode

Recept: Hrskava piletina iz rerne

8 istaknutih ikona muškog stila

Mitovi o alkoholu u koje ne treba da veruješ

Krigla kolač – specijalitet za pravog muškarca

Pravilna nega za svaki tip kože

Ovo su beauty rutine poznatih muškaraca

Letnji komadi koje možeš da nosiš i tokom jeseni

Ličnosti koje su najviše uzdrmale svet (2. deo)

Najluđe fobije – strahovi od najneverovatnijih stvari

Izoštri svoj pogled na ženski svet, jer, ovo su predrasude

Zašto je avantura tako privlačna (i koji su rizici)

Zašto je avantura tako privlačna (i koji su rizici)

1/2

Avantura može da bude vrlo uzbudljiva i romantična, a da ne bude veza za jednu noć. Letnja avantura, ili romansa na nekom putovanju, ili odnos sa zauzetom ženom – sve su to vrlo privlačne varijante za nekog kome je cilj da se zabavi i stekne što više iskustva sa različitim ženama. U avanturu možete da uletite bez ikakve namere, ali možete razviti i želju da se taj odnos produbi i potraje, možete se zaljubiti potpuno iznenada onda kad to uopšte ne očekujete u osobu koja nije spremna da vam uzvrati, jer je htela da bude sa vama iz istog motiva kao i vi – da se zabavi, pobegne od stvarnosti ili rešavanja problema u vezi u kojoj se nalazi. Avanture imaju svoje prednosti, ali nose i rizike koje ne očekujete i sa kojima niste računali.

Rasterećena je obaveza

Tu su sve dobre stvari koje odnos sa drugom osobom donosi – zabavno provedeno vreme, uzbudljiv seks, naklonost i simpatija, osećanje da ste nekome privlačni i neodoljivi. Sujeta se obilno hrani, a vi ste rasterećeni onog dela koji se tiče ulaganja u vezu, održavanja komunikacije, vođenja računa o osećanjima i potrebama druge osobe – o tome uopšte i ne razmišljate, imajući osećaj da ste u ovakvom odnosu ravnopravni, primate isto ono što i dajete, samo onoliko koliko je prijatno i kada je zgodno. Nema prebacivanja zbog nepažnje i zapostavljenosti, nema ozvaničavanja odnosa u bilo kom smislu – za to ne mora niko ni da zna, osim vas dvoje, dokle god oboje uživate u tome.

Opušteni ste i nemate očekivanja

Ne planirate sledeći vikend, ne razmišljate o budućnosti, ne preispitujete karakter osobe sa kojom vam je fino. Cela je stvar u tome da vam bude zabavno i opušteno, dokle god može. A može sve dok jedno od vas dvoje ne poželi nešto više, ili dok ne zaključi da mu takav odnos više ne odgovara (a to se obično dešava jer je neko poželeo nešto više). Nema pritiska da ispunite nečija očekivanja, da budete muškarac, džentlmen i ljubavnik koji treba da usreći drugu osobu (a možda ste u svom najboljem izdanju, baš zato što ste oslobođeni tog emotivnog pritiska). Avantura pruža mogućnost da imate nekog, a da ostanete slobodni, ali zato je evidentno to da će se ona pre ili posle okončati – što vas verovatno ne brine, jer nema ljubavne drame među vama (opet, dok jednom od vas na prorade osećanja onako kako niste očekivali i želeli).

Ograničena trajnost

Pošto će se avantura pre ili kasnije okončati, onda ste spremni i da uživate najviše što možete, a to znači da ste pored osobe sa kojom imate avanturu otvoreni za sve vrste drugih avantura – istraživački pohodi, ekstremni sportovi, iznenadne promene načina života, imidža, društva. Avantura inspiriše i podstiče avanturistički duh, tako da zaista možete da upoznate ili razvijete taj deo sebe, koji do sada nije bio tako izražen.

Authentic L♡VE by @katihoy

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Wannabe TV

Editors choice