Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Zašto je dobro da imaš devojku koja voli da čita

1/2

Neće ti zauzimati mesto pred televizorom, neće provoditi mnogo vremena surfujući internetom (pa neće ni flertovati sa drugima na društvenim mrežama), vodiće te na književne večeri na kojima možeš da sretneš njene pametne i seksi prijateljice (ako poželiš da promeniš devojku) – i ovo je šala, samo do nekle, jer ima istine u tome, kao i u svakoj šali. Evo međutim, nekih manje površnih razloga zbog kojih je dobro da imaš devojku koja voli da čita.

Ona vidi stvari iz šire perspektive

Čitanje defintivno oplemenjuje um i podstiče uvide i analize onoga što se nalazi ispod površine. Devojka koja voli da čita puno zna i puno oseća, a puno i razmišlja i ne žuri da donese zaključke. Ona shvata dublji smisao života i nastoji da tu praksu sprovodi u svom životu – knjige su često odličan način za bekstvo iz sopstvene realnosti, ali o čemu god da govore, one nas ipak prizivaju svesti i pozivaju na preispitivanje sopstvene uloge i mesta u realnom životu.

Ona je kompleksna osoba

Tvrdnja da su žene komplikovane samo zato što su žene, verovatno ima osnova u muškom iskustvu, ali kompleksna osoba nije kapriciozna i razmažena i primitivna, nego – kompleksna. Ona oseća, ali njen svet nisu samo emocije, nego i rezon. Ona razmišlja, upoređuje, razvija koncepte, preispituje, analizira i ne uklapa se u šablone i stereotipe o ženama. Ona može da te razume i da ti bude prijatelj, ne gubeći svoju ženstvenost. Biće ti zanimljiva partnerka, jer stalno uči i razvija se.

Možeš da budeš ponosan na nju

Ona je obrazovana, jer iz knjiga se svašta nauči i sazna, komunikativna je i u svakom društvu se dobro snalazi – bićeš ponosan na nju i na to kako se lepo ophodi prema svima, ostavlja dobar utisak i izaziva simpatije. Pored nje i sam ćeš delovati kao blistava i zanimljiva osoba – jer ako imaš njenu pažnju, ljubav i poštovanje, sigurno u tebi ima nečeg.

Wannabe TV

Editors choice