WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Nicole Scherzinger

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Aplikacije bez kojih nećeš moći ovog leta!

Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Zašto je šefovska pozicija mesto usamljenosti

Odlične smart-casual letnje kombinacije za tebe

Trikovi za lepši izgled (devojke vole doterane frajere)

Zašto je dobro da imaš devojku koja voli da čita

Zašto je dobro da imaš devojku koja voli da čita

1/2

Neće ti zauzimati mesto pred televizorom, neće provoditi mnogo vremena surfujući internetom (pa neće ni flertovati sa drugima na društvenim mrežama), vodiće te na književne večeri na kojima možeš da sretneš njene pametne i seksi prijateljice (ako poželiš da promeniš devojku) – i ovo je šala, samo do nekle, jer ima istine u tome, kao i u svakoj šali. Evo međutim, nekih manje površnih razloga zbog kojih je dobro da imaš devojku koja voli da čita.

Ona vidi stvari iz šire perspektive

Čitanje defintivno oplemenjuje um i podstiče uvide i analize onoga što se nalazi ispod površine. Devojka koja voli da čita puno zna i puno oseća, a puno i razmišlja i ne žuri da donese zaključke. Ona shvata dublji smisao života i nastoji da tu praksu sprovodi u svom životu – knjige su često odličan način za bekstvo iz sopstvene realnosti, ali o čemu god da govore, one nas ipak prizivaju svesti i pozivaju na preispitivanje sopstvene uloge i mesta u realnom životu.

Ona je kompleksna osoba

Tvrdnja da su žene komplikovane samo zato što su žene, verovatno ima osnova u muškom iskustvu, ali kompleksna osoba nije kapriciozna i razmažena i primitivna, nego – kompleksna. Ona oseća, ali njen svet nisu samo emocije, nego i rezon. Ona razmišlja, upoređuje, razvija koncepte, preispituje, analizira i ne uklapa se u šablone i stereotipe o ženama. Ona može da te razume i da ti bude prijatelj, ne gubeći svoju ženstvenost. Biće ti zanimljiva partnerka, jer stalno uči i razvija se.

Možeš da budeš ponosan na nju

Ona je obrazovana, jer iz knjiga se svašta nauči i sazna, komunikativna je i u svakom društvu se dobro snalazi – bićeš ponosan na nju i na to kako se lepo ophodi prema svima, ostavlja dobar utisak i izaziva simpatije. Pored nje i sam ćeš delovati kao blistava i zanimljiva osoba – jer ako imaš njenu pažnju, ljubav i poštovanje, sigurno u tebi ima nečeg.

Wannabe TV

Editors choice