Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Zašto je najbolja partnerka žena koja je izašla iz toksičnog odnosa

1/2

Nema boljeg iskustva koje vas priprema za odgovorno i posvećeno partnerstvo – od lošeg isksutva. Žena koja je izašla iz toksičnog odnosa,  preživela je lične drame i paklove i osnažila se na mnogo načina, a evo zašto je najbolja partnerka. 

Ona ceni dobru vezu više od bilo koga

Neko ko nije imao tako bolno iskustvo, dobre stvari uzima zdravo za gotovo i možda propušta da ih dovoljno ceni, ili da dovoljno jasno uzvrati, dok žena koja ima istoriju lošeg odnosa, ume da ceni dobar, iskren i stvaran odnos. Ona vrednuje svaku pažnju i svaki gest, baš onako kako želite da bude primljen i vrednovan. 

Ne očekuje bajku 

Kad prođete kroz pakao, prilično naučite da svoja očekivanja držite na nivou realnosti. Njoj je dovoljno da budete pristojni i da učestvujete u odnosu, slobodni ste da budete ono što jeste, ona ne očekuje princa i spasioca. Zapravo, vi to već jeste za nju, samim tim što ste pristojni i prisutni i nudite joj odnos poverenja i nežnosti. 

Veoma se trudi

Ona se uvek trudila. Ali nije joj uspevalo i njen trud nije nikuda odveo, nije uspela da popravi loš odnos i njena snaga i ljubav nisu bili dovoljni. Sada,  kad sve to zna, trudi se zato da vam pokaže zahvalnost za sve što joj pružate i zato što je srećna što njen trud vredi i daje rezultate. 

Često će vam govoriti “hvala”

I znaćete da to stvarno misli i oseća, da je duboko zahvalna , da vas voli, poštuje i ceni. Ona vam zahvaljuje što ste takvi kakvi ste, što se prema njoj ponašate kako treba, što se pored vas oseća poštovano i vrednovano, što ste joj otkrili onu stvarnu i pouzdanu dimenziju ljubavi, koju ranije nije poznavala. 

Uvek će biti iskrena

Toliko puta nije znala šta je istina, um joj je bio zamagljen i zatrovan i sumnjala je u sve, a najviše u sebe. Kad je uspela da se izvuče iz toga, da više ne bude žrtva manipualcije i da dođe do jasnoće misli, zauvek će ceniti poštenje i iskrenost više od svega. Za nju je iskrenost isto što i stvarnost i ona ne želi ni na koji način da se vrati u maglu iluzije. 

Wannabe TV

Editors choice