Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

Zašto je najbolja partnerka žena koja je izašla iz toksičnog odnosa

1/2

Nema boljeg iskustva koje vas priprema za odgovorno i posvećeno partnerstvo – od lošeg isksutva. Žena koja je izašla iz toksičnog odnosa,  preživela je lične drame i paklove i osnažila se na mnogo načina, a evo zašto je najbolja partnerka. 

Ona ceni dobru vezu više od bilo koga

Neko ko nije imao tako bolno iskustvo, dobre stvari uzima zdravo za gotovo i možda propušta da ih dovoljno ceni, ili da dovoljno jasno uzvrati, dok žena koja ima istoriju lošeg odnosa, ume da ceni dobar, iskren i stvaran odnos. Ona vrednuje svaku pažnju i svaki gest, baš onako kako želite da bude primljen i vrednovan. 

Ne očekuje bajku 

Kad prođete kroz pakao, prilično naučite da svoja očekivanja držite na nivou realnosti. Njoj je dovoljno da budete pristojni i da učestvujete u odnosu, slobodni ste da budete ono što jeste, ona ne očekuje princa i spasioca. Zapravo, vi to već jeste za nju, samim tim što ste pristojni i prisutni i nudite joj odnos poverenja i nežnosti. 

Veoma se trudi

Ona se uvek trudila. Ali nije joj uspevalo i njen trud nije nikuda odveo, nije uspela da popravi loš odnos i njena snaga i ljubav nisu bili dovoljni. Sada,  kad sve to zna, trudi se zato da vam pokaže zahvalnost za sve što joj pružate i zato što je srećna što njen trud vredi i daje rezultate. 

Često će vam govoriti “hvala”

I znaćete da to stvarno misli i oseća, da je duboko zahvalna , da vas voli, poštuje i ceni. Ona vam zahvaljuje što ste takvi kakvi ste, što se prema njoj ponašate kako treba, što se pored vas oseća poštovano i vrednovano, što ste joj otkrili onu stvarnu i pouzdanu dimenziju ljubavi, koju ranije nije poznavala. 

Uvek će biti iskrena

Toliko puta nije znala šta je istina, um joj je bio zamagljen i zatrovan i sumnjala je u sve, a najviše u sebe. Kad je uspela da se izvuče iz toga, da više ne bude žrtva manipualcije i da dođe do jasnoće misli, zauvek će ceniti poštenje i iskrenost više od svega. Za nju je iskrenost isto što i stvarnost i ona ne želi ni na koji način da se vrati u maglu iluzije. 

Wannabe TV

Editors choice