Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Zašto je važno da znaš koji je ona znak u horoskopu?

1/3

Verovatno baš i ne veruješ u horoskop i to interesovanje vezuješ za ženski svet, jer verovatno nema ni jedne cure sa kojom si ikada razgovarao, a da te u nekom trenutku nije upitala šta si u horoskopu. Drži se ti svog skepticizma, imaš pravo na to, ali evo kako da joj doskočiš i pariraš – pitaj je koji je znak – a pre toga nauči napamet ovaj spisak najvažnijih osobina – i iznenadi je prosipajući svoje supreriorno znanje o njenim ključnim karakteristikama.

Ovan – Tvoja sumnja da ćeš moći da je pratiš, verovatno je sasvim opravdana. Ovnovi su rođeni stvaraoci i lideri i ako imaš posla sa ženom u znaku Ovna, znaj da će ona ostvariti ono što je naumila – po svaku cenu. I biće sve tvrdoglavija što se više prepreka pojavljuje i cena sa povećava. Ona se ili neće obazirati na tebe, ili će tvoje interesovanje i prisustvo upotrebiti kao gorivo da brže vozi do svojih ciljeva.

Bik – Ona ima zamisli i vizije o kojima ništa ne znaš. Praktična i temeljna, ona je isto tako i veoma kreativna i puna ideja i novih zamisli, koje će te iznenaditi. Ona te neće upoznati sa svojim akcijama i projektima u procesu, samo će ti servirati gotov proizvod. A kad se to dogodi, možeš da kažeš „ah, tipično za ženske Bikove“ i da dobiješ neki poen prednosti.

horoskop 2 Zašto je važno da znaš koji je ona znak u horoskopu?

Blizanci – Čuvaj se, ona je teška i komplikovana, iako ne izgleda tako. Deluje lepršavo, šarmantno, otvoreno, zabavna je, brza i uvek inspirisana na neku akciju. Ali ispod površine leže tajni slojevi snage i stabilnosti koji se zasnivaju na njenoj super-ogovaračkoj prirodi. Ona sve zna o svima, a nju ne zanimaju samo tračevi, nego i nečija priroda, način razmišljanja, strahovi i uverenja – sve te informacije ona koristi da se orijentiše i pozicionira u društvenom životu.

Rak – Ako te ne voli potpuno, ona će biti tvoj najgori košmar, a toga neće biti svesna. Rakovi su pored Riba najemotivniji znak u horoskopu, a to ne znači samo da je bolećiva i da će se lako sažaliti, ganuti i rasplakati. Ako te zbog nečeg ne voli svim srcem, ona će biti nemilosrdna prema tebi, a toga uopšte neće biti svesna. Rakovi ne vole da se sukobljavaju, pa će te zato izbegavati ako joj se nađeš na putu, a ne treba da te čudi ako čuješ da te je ogovarala – i to prilično divljački i osuđujuće.

Wannabe TV

Editors choice