Volite automobile? Desilo vam se da devojka bude ljubomorna na to koliko pažnje posvećujete održavanju svog automobila? Shvatate li da je u pravu što se oseća zapostavljeno? Ako u vezu sa njom ne ulažete kao što ulažete u održavanje svog automobila, onda vam nije dovoljno stalo. Ima puno sličnosti, samo treba da ih uvidite i da se ponašate u skladu sa njima.

Izbor automobila

Da li vozite polovne, jeftine modele koje stalno menjate, umesto da ste do sada uštedeli, podigli kredit i uzeli na lizing auto koji zadovoljava vaše standarde, a možda i auto svojih snova? Da li bi vas posedovanje novog, boljeg i luksuznijeg automobila suviše obavezivalo? Plašili biste se da vam ga ne ukradu? Morali biste više da se brinete o njemu? Uviđate i sami o čemu se ovde radi. Ako želite dobru vezu, potrebno je da odaberete partnerku koja ispunjava vaše standarde i zauzvrat očekuje da vi ispunite svoje obaveze prema njoj. Ukoliko ste pronašli takvu, nemojte je zapostaviti i dozvoliti da izgubi sjaj zbog vaše nebrige. Možda nije najatraktivnija poput najnaprednijeg modela automobila, ali dugo će vas i pouzdano služiti ako se dobro brinete o njoj i redovno je servisirate.

Zašto je veza MNOGO nalik na vožnju i održavanje automobila2 Zašto je veza MNOGO nalik na vožnju i održavanje automobila

Ekonomičnost

Da li želite atraktivan i luksuzan model automobila koji guta gorivo, ili preferirate neki ekonomičan, koji malo troši, ne razvija neku ogromnu brzinu, ali je sasvim pouzdan i zadovoljava vaše potrebe? Prevedeno na jezik partnerskih odnosa pitanje glasi da li želite atraktivnu seks bombu, koja je navikla da joj svi ukazuju pažnju i živi luksuznim životom, ili vam je potrebna potrebna pouzdana partnerka. Ona koja će vam život učiniti glamuroznim i uzbudljivim ili ona koja će vam olakšati, oplemeniti i ispuniti život trajnim vrednostima. Verovatno zavisi od toga sa koliko ste se modela upustili u probnu vožnju.

Comments