Muškarci vole pre svega lepe i zgodne žene. Takođe, vole inteligentne žene – skromne, otmene, pune duha. Ali, kada žele da podignu stvari na viši nivo, žude za „kul“ curom.

To je jednostavno objasniti. Najveći deo dana muškarci provode razmatrajući važne stvari koje se odnose na posao, investicije, automobile, politiku, sport. Prate aktuelnosti, jer je potrebno da budu informisani. I tako, život je pun odgovornosti i suviše ozbiljan, pa im je potreban beg od tog napora. Odstupnica, distrakcija, pomak. I to nalaze u ženama. Koje su kul. Jer prihvataju i učestvuju u onoj neozbiljnoj strani života, jer im ne smeta da vode razgovore o blesavim temama, jer žele da pogledaju video koji je postao viralan iz nekog glupavog i banalnog razloga. Jer vole da popiju flašu dobrog piva i da se opuste. Bez pritiska. Veliko je to umeće, a to je ono što kul cure umeju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Human Lovers (@humanlovers)

One možda ne vole sport, ali će se zainteresovati za vaš omiljeni tim, sešće da sa vama pogledaju utakmicu, pitaće ko igra, ko je najbolji igrač, učestvovaće na način koji ne opterećuje.

Kul cure žele da znaju što više o stvarima koje vas zanimaju, radoznale su i dobre učenice. One znaju da muškarci osećaju zahvalnost zbog toga i da se na taj način sa njima lakše i brže povezuju – kroz jednostavno, zabavno i površno. Nema beskrajnih priča o osećanjima, mučnog ispitivanja o tome „šta smo mi“ i „kuda ovo vodi“, nema pritiska. Kul cura će kupiti dve karte za koncert vašeg omiljenog benda, ili ulaznice za derbi i ići će sa vama. Ili još bolje – podstaći će vas da pozovete najboljeg prijatelja, onog ko uživa u tim sadržajima isto kao vi.

Comments