Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Zašto ne dopireš do nje – možda zato što ona ne igra emotivne igre?

Zašto ne dopireš do nje – možda zato što ona ne igra emotivne igre?

1/2

Ona je suviše zrela da bi gubila vreme zbog nekog ko misli da je kul puštati je da čeka, ko misli da će podstaći njeno interesovanje, ako ne pokazuje sopstveno i drži se zagonetno, dajući samo ponekad pozitivne nagoveštaje. Ona želi muškarca koji će je tretirati kao ženu, a ne dečaka, koji se orijentiše samo u odnosu na sopstveni ego.

Njoj je dosadno da se nateže i razvlači sa nekim sa kim nedeljama nema nikakav kontakt, a onda se on pojavi, praveći se da je sve u redu, sa ponudom da se vide, kao da su se juče o tome dogovorili.

Ona neće predati svoje srce nekome ko ima bar još tri “opcije” sa strane i ko joj stavlja do znanja da nije najvažnija u njegovom životu. Njoj su dosadni dečaci koji misle da mogu da prođu sa svojim nezrelim kvazi-mačo ponašanjem.

Daješ joj površne komplimente i smatraš da si ljubazan i da ona treba da padne u nesvest kad joj kažeš da ti se sviđa – neće te zbog toga više želeti, već će smatrati da si razmažen i sebičan. Trebaju ti sati da joj odgovoriš na poruku – ali ona nema vremena da čeka pored telefona, jer ima ispunjen život i bez tebe. Ona ne želi cimanje, nego mir, opuštenost i stabilnost, sa nekim ko zna šta znači biti u odnosu sa drugom osobom.

U životu joj ne treba neko za čiju pažnju mora da se bori, čije komplimente treba da zasluži, ko se ponaša kao da je superioran i kao da ona treba da bude zahvalna što uopšte obraća pažnju na nju. Ne da joj nisi potreban takav, nego će te otposlati u suprotnom smeru, najvećom brzinom. Ne treba joj neko ko se ponaša kao da mu nije stalo – jer je ubeđen da je to pravi način da zarobi devojčino srce. Ako ti nisi dovoljno zreo da prevaziđeš emotivne igre, ona jeste.

Wannabe TV

Editors choice