Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Zašto je šefovska pozicija mesto usamljenosti

Odlične smart-casual letnje kombinacije za tebe

Trikovi za lepši izgled (devojke vole doterane frajere)

Mislimo da znamo – a nije istina

Bad Bunny: Novi fashion guru

Kakva je u krevetu: Znaci koji je razotkrivaju

Zašto ne dopireš do nje – možda zato što ona ne igra emotivne igre?

Zašto ne dopireš do nje – možda zato što ona ne igra emotivne igre?

1/2

Ona je suviše zrela da bi gubila vreme zbog nekog ko misli da je kul puštati je da čeka, ko misli da će podstaći njeno interesovanje, ako ne pokazuje sopstveno i drži se zagonetno, dajući samo ponekad pozitivne nagoveštaje. Ona želi muškarca koji će je tretirati kao ženu, a ne dečaka, koji se orijentiše samo u odnosu na sopstveni ego.

Njoj je dosadno da se nateže i razvlači sa nekim sa kim nedeljama nema nikakav kontakt, a onda se on pojavi, praveći se da je sve u redu, sa ponudom da se vide, kao da su se juče o tome dogovorili.

Ona neće predati svoje srce nekome ko ima bar još tri “opcije” sa strane i ko joj stavlja do znanja da nije najvažnija u njegovom životu. Njoj su dosadni dečaci koji misle da mogu da prođu sa svojim nezrelim kvazi-mačo ponašanjem.

Daješ joj površne komplimente i smatraš da si ljubazan i da ona treba da padne u nesvest kad joj kažeš da ti se sviđa – neće te zbog toga više želeti, već će smatrati da si razmažen i sebičan. Trebaju ti sati da joj odgovoriš na poruku – ali ona nema vremena da čeka pored telefona, jer ima ispunjen život i bez tebe. Ona ne želi cimanje, nego mir, opuštenost i stabilnost, sa nekim ko zna šta znači biti u odnosu sa drugom osobom.

U životu joj ne treba neko za čiju pažnju mora da se bori, čije komplimente treba da zasluži, ko se ponaša kao da je superioran i kao da ona treba da bude zahvalna što uopšte obraća pažnju na nju. Ne da joj nisi potreban takav, nego će te otposlati u suprotnom smeru, najvećom brzinom. Ne treba joj neko ko se ponaša kao da mu nije stalo – jer je ubeđen da je to pravi način da zarobi devojčino srce. Ako ti nisi dovoljno zreo da prevaziđeš emotivne igre, ona jeste.

Wannabe TV

Editors choice