Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Zašto su SREĆNIJI parovi koji se puno maze

Zašto su SREĆNIJI parovi koji se puno maze

1/2

Maženje posle seksa, ušuškavanje u kašika-položaju za gledanje filma ili uspavljivanje, ležanje jedno drugom u zagrljaju i milovanje po kosi, češkanje – parovi u tesnom telesnom kontaktu koji u svojoj suštini nije erotski, nego predstavlja izraz one bliskosti koja je kod mačaka najprirodnija i najopuštenija, srećniji su od drugih. Telesni kontakt vam omogućava da neposredno razmenjujete energiju, da se osećate bezbedno i srećno, bez nekog posebnog razloga. Prirodno je maziti, grliti i češkati onog koga volite, osećati njegovu telesnu toplinu i prisustvo i biti potpuno zadovoljan time. Srećni parovi se vole kao mačke – udobni su jedno drugom, igraju se, gnjave, golicaju i ćuškaju, njuškaju se i guraju jedno uz drugo, vole da spavaju zajedno, umeju da se opuste, da se smeju i raduju. Telesni kontakt je najprirodniji izraz nežnosti, ljubavi i utehe, koju možete da pružite i nađete u drugom biću.

ma2 Zašto su SREĆNIJI parovi koji se puno maze

Maženje je intimno

Najviši stepen bliskosti – nešto kao produženi zagrljaj u drugačijem položaju, a svi vole da se grle i svima je zagrljaj neophodan. Parovi koji vole da se maze, pronalaze način da se dodiruju i kad nisu u položaju u kome mogu da se priljube jedno uz drugo. Drže se za ruke, dodiruju se stopalima, naslanjaju glavu jedno na drugo, ljube se u kosu, rame, ruku, leđa – šta im je najbliže usnama. Maženjem pokazujete da nekoga volite celog – svaki njegov deo, telesno i duševno. Ponekad je maženje bliskije i intimnije od seksa, jer u seks je moguće uneti razne emocije i raspoloženja, a maženje je uvek prijatnost, bezazleno uživanje, nežnost, toplina – prosto vam dođe da počnete da predete!

Maženje je zabavno

Otkrićete da možete momentalno da zaspite kad vas neko češka po potiljku, ili da ne možete da zaspite dok se ne priljubite leđima uz partnera. Pronaćićete nove položaje u kojima možete da izbegnete laktove, kolena i sve kosti koje žuljaju, ako se ne uklopite kako treba. Maženje može da postane igra rvanja i golicanja, ali može da bude i predigra, kao i uvod u san i smirivanje.

Wannabe TV

Editors choice