Hejterka je opasno nadrndana, ima oštar jezik, nikome ne ostaje dužna, ništa ne toleriše, ne ustručava se da otvoreno napada glupost, slabost, nepromišljenost, lenjost, laž, nedostatak svesti i savesti. I to ne samo globalno, nego lično – svakome prema zasluzi. Niko ne voli sa njom da se svađa, ali oni koji je vole, rado joj sparinguju, jer takva mentalna gimnastika veoma osvežava. Da, mnogi je vole. Ona nije toksična, iako se ponaša kao kaktus. Ali na njene bodlje nabošće se samo glupi, zli, lenji, slabi, nesvesni. Ako ti je dozvolila da joj priđeš, to znači da te smatra boljim od većine, a to je – sa njene strane – ogroman kompliment. Možda nećeš dobiti veći, ali ona ne deli komplimente, ona izražava mišljenje. I svaki put će ti ga saopštiti – a ponekad će ti se to i dopasti.

Vodićete smislene razgovore

Ona ne ćaska. Ne priča o vremenu, ne izgovara rečenice samo da bi ispunila tišinu. Kad govori, to ima smisla. Svaki razgovor sa njom će biti izazov za um, osveženje za mozak, radost za uši. Ako izlaže neku hejtersku teoriju, sigurno će to učiniti sa puno duha i dobro će te zabaviti.

Njeni prijatelji su super

Pošto mrzi ljude, ona je veoma selektivna i ima čudnovate kriterijume u izboru prijatelja. Oni će svakako biti zbirka sjajnih, zanimljivih i inspirativnih čudaka, a ti ćeš imati čast da se ubrojiš među njih. Oni su zajedno sami protiv svih, a možda ih drugi uopšte i ne zanimaju i poštuju i vole jedni druge, svesni da ne treba da zanemaruju činjenicu što su se sreli i prepoznali po jedinstvenosti.

devojka 41 Zašto treba da se zabavljaš sa devojkom koja mrzi ljude?
Comments