Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

Zašto treba da se zabavljate sa devojkom koja voli astrologiju

Zabavljajući se sa njom, otkrićeš kako dobro „čita“ ljude, jer ne posmatra samo ono na površini, već nastoji da shvati njihove motive, oseća njihovu energiju i saoseća sa njima. Da, ona je proverila vašu natalnu kartu, uradila je uporedni horoskop, jer je to njen način da sazna više o vama i da se sa vama dublje poveže. Nju zanima sve što se tiče vas i neće sve objašnjavati uticajem položaja zvezda, uzeće u obzir psihologiju, genetiku, karmu, energiju – njoj su takve stvari normalne i uobičajene, a ako vama nisu, imate svaku priliku da se rešite svojih predrasuda i saznate više. 


Ona će vam otkriti nove mogućnosti, objasniće vam šta znači nešto što se tiče vašeg horoskopskog znaka i planetarnog uticaja, daće vam dobre savete i neke kockice će se prosto sklopiti, ako posmatrate stvari na njen način – uverićete se da to ima smisla i naučićete da poštujete načine koji nisu logički i naučni. Pored nje ćete proširiti svoje vidike, bićete tolerantniji, želećete da znate više, da budete otvorenijeg uma, da se više bavite sobom. Shvatićete da ste bolji sa njom, uz nju, zbog nje. Shvatićete da vas ona inspiriše i zabavlja, da vas njen način posmatranja i tumačenja sveta zanosi i ushićuje i želećete sa njom da učestvujete u životnim avanturama i izazovima. 

Devojka koja se bavi astrologijom, otvorena je za ljubav i radost i suočavanje sa svim ostalim što odnos i život donose, jer zna da postoji ravnoteža, da ništa nije crno ili belo, da ljubav nisu samo nežna osećanja, strast i romantika. Ona oseća i poznaje vašu dušu svojom dušom, oseća sa vama povezanost na najdubljem nivou – njeno srce je izabralo vas, jer baš tako treba da bude, šta god joj to iskustvo donelo. Ona ima poverenja u sebe, u sudbinu i Univerzum, ona je hrabra i ne pravi kompromise sa sobom. 

Naslovna fotografija: instagram.com/esteticomood

Brankica Milošević 

Wannabe TV

Editors choice