Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Zašto uvek treba da joj se udvaraš naročito ako je VEĆ tvoja

1/3

Postoji ona stara skaradna mudrost o tome da ne j… ubav (lep), nego dosadan, koja vam zapravo poručuje isto što i savremena mantra svakog ko se namerio da postigne bilo kakav uspeh u životu – nikad ne odustaj. Ali to je samo početak. Kad postignete uspeh – ljubavni, osvajački i svaki drugi, šta onda? Najgore što možete da uradite (a što svi radimo tako često, na svim životnim planovima) jeste da smatrate da ste završili posao, da sada treba da ubirete plodove napora i da nadalje sve ima da se odvija samo po sebi. Ali zaboravljate Marfija. Sve u šta ne ulažete, čime ne upravljate i oko čega se ne trudite ide samo jednim putem – nizbrdo i sve brže, pravo u propast. Jer, kad prestanete da je osvajate, da se trudite, da je šarmirate, da joj se udvarate, nego samo j…te, da naplatite udvaranje, to već znači da ste odustali. Uskoro će vam postati dosadno i potražićete nove izazove za osvajanje i udvaranje. Oni koji imaju dobre veze, nikad ne odustaju i umeju da uživaju u međusobnom zavođenju i osvajanju. Osim toga, duge veze su izazov, jer se ljudi menjaju i ono što ih je osvojilo na početku, u nekom trenutku više nije dovoljno – pojavile su se druge potrebe i zahtevi, a sa njima i novi načini da nastavite da osvajate.

par11 Zašto uvek treba da joj se udvaraš naročito ako je VEĆ tvoja

Ako prestanete da je osvajate, izgubićete je

Ako je ne izgubite bukvalno, tako što ćete je ostaviti ili će ona ostaviti vas, jer više niste onaj čovek u koga se zaljubila, izgubićete je emotivno. Sva prisnost će se pretvoriti u drugarstvo ili u trpljenje, a loše strane svakog od vas će preovladati. Postaćete suviše kritični i osetljivi na sitnice, umesto da budete sve tolerantniji i usredsređeniji na važne stvari, koje vas povezuju, zbog kojih se divite jedno drugom i koje su sigurno i dalje prisutne u vezi, ali ne cvetaju i ne dominiraju, jer su zapostavljene.

Wannabe TV

Editors choice