Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Zašto žene cene samopouzdanje (i kako da ga iskažeš)?

1/3

Po definiciji, samopouzdanje je osobina koja izaziva poverenje – na nekog možeš da se osloniš i da računaš na njega, ako je on samouveren i oslanja se sam na sebe, veruje svom rasuđivanju i preuzima odgovornost za svoje akcije i odluke. Neko veruje da se samopouzdanje uči i „stiče“ zasnivajući se na iskustvu, ispravnom i uspešnom delovanju, a neko veruje da to jednostavno imaš ili nemaš, da je kapacitet za samopouzdanje urođen.

A neko smatra da uopšte nije važno kako si došao do samopouzdanja i da li imaš dobre razloge za samouverenost. Dovoljno je da deluješ samouvereno. Da izgledaš kao tip dostojan poverenja. Da se ponašaš kao da možeš da rešiš svaki problem. Jer ženama nije važno odakle tebi samopouzdanje, važno je da njime zračiš.

Samopouzdanje je seksi, imalo ono valjanu osnovu ili ne. U tom smislu, zaista nije važno da li poseduješ avione i kamione, da li si se ostvario u životu, dokazao sebi i drugima da si sposoban i uspešan, ili živiš kod roditelja, nemaš posao i nikome ništa nisi dokazao. Nije fer, ali je tako. Seksi muškarci su oni koji deluju i ponašaju se samouvereno, a to što sebi govoriš da te ni jedna neće jer nemaš šta da im ponudiš, nemaš para i nisi uspešan, običan je izgovor i loša uteha za ego. Ako ne veruješ, pogledaj malo bolje oko sebe. Videćeš neke veoma uspešne i dokazane muškarce koji su i dalje smetenjaci, nemaju nikakvo samopouzdanje i boje se žena. I videćeš neke „klošare“ koji mogu da biraju među devojkama i ženama koje im se same nude – jer su opušteni, zrače smirenošću, samouverenošću i muževnošću.

samopouzdanje 2 Zašto žene cene samopouzdanje (i kako da ga iskažeš)?

Wannabe TV

Editors choice