Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Zbog ovih stvari žene vam zameraju da ste LOŠI ljubavnici

Zbog ovih stvari žene vam zameraju da ste LOŠI ljubavnici

1/3

Stalo vam je da budete dobri u krevetu, ali uglavnom nemate odgovarajuću povratnu informaciju i nikada niste sigurni kako ste se pokazali. Osim toga, uvek radite isto, a žene različito reaguju, a neke tako slabo reaguju da ne znate da li išta osećaju. Budite oprezni kod ovih stvari, koje mnoge žene doživljavaju kao odbojne i nespretne.

Bockanje po njenoj vagini – na sreću

Pipkate na slepo i nadate se da ćete ubosti ono dugme koje aktivira orgazam. Ali koliko god bili vešti, potrebno je malo istraživanja da ustanovite položaj, veličinu i osetljivost klitorisa nove partnerke, jer se to kod nje razlikuje u odnosu na vaše dosadašnje iskustvo. Dobrim ljubavnicima dovoljna je jedna duža predigra da otkriju gde je i kako reaguje to čarobno dugme, a oni drugi nastavljaju da bockaju i kad im se pruži prilika da istražuju, pa čak i kad im se daju jasne instrukcije. Njen orgazam nećete slučajno ubosti, nego ćete ga izazvati onda kad ona može da se opusti i da vam se prepusti, jer shvata da je u dobrim rukama, koje je neće iznenada nespretno pritisnuti i uništiti zadovoljstvo koje je taman počela da oseća.

zena Zbog ovih stvari žene vam zameraju da ste LOŠI ljubavnici

Ujedanje bradavica

Budite veoma oprezni sa grubostima, jer iako je za vas to vrhunac strasti, može vam se desiti da partnerka krikne i odskoči, zaprepašćena vašim ponašanjem. Odmereno grickanje razlikuje se od ugriza, a u nekim trenucima je i ono preterano, jer su bradavice kod žena tokom ciklusa promenljivo osetljive, odnosno, pred menstruaciju mogu da budu preosetljive, toliko da je dovoljno da ih pomilujete dahom, dok je sve ostalo suviše grubo.

Wannabe TV

Editors choice