Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Zdrav početak veze (šta ne treba da radiš)

1/2

Lepo je zaljubiti se i prepustiti osećanjima, mada zaljubljenost ponekad izaziva i strah i povlačenje – na jedan ili drugi način, osećanja preovlađuju i uglavnom ometaju postavljanje zdravih temelja veze. Stvari se prebrzo odvijaju, budi se posesivnost, javlja se otpor i potreba za kontrolom… Ovo su stvari koje bi trebalo da izbegneš na početku veze.

Preuranjena izjava ljubavi

Teško da posle nedelju dana izjava ljubavi može imati težinu – pre može biti shvaćena kao znak upozorenja na partnerovu nestabilnost, neiskustvo, zahtevnost. Osim toga, u početku ljubavnog odnosa, zaljubljenost i oluja hemijskih reakcija vladaju našim mozgom i organizmom, a to svakako nije ljubav. Ako imate potrebu da izrazite svoja osećanja, radije recite da se zaljubljujete i da se osećate veoma lepo – “volim te” sačuvajte za neko vreme kada će ta izjava biti shvaćena ozbiljno.

Ne pokušavajte da partnera upoznate sa celim svojim životom odjednom

Da biste se upoznali, nije potrebno mnogo vremena, ali je potrebno neko vreme u kome ćete jedno drugom poklanjati svu pažnju. Radije pažljivo slušajte, kako biste osetili, primili i razumeli ono o čemu partner govori, a ono što ćete vi reći o sebi, spontano će pratiti tok razgovora. Veza se uspostavlja na mnogo nivoa paralelno – to je kao da uspostavljate mnogo malih veza odjednom, pa će neke od njih biti snažnije i brže ćete se povezati, a drugima će trebati više vremena i svesnog ulaganja, da bi se uspostavile. Ako zasipate dugu osobu informacijama o svom životu, nećete ubrzati uspostavljanje tih veza, ali možda ćete je zabrinuti i navesti da ustukne.

Wannabe TV

Editors choice