Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Žena svesna svoje vrednosti traži u vezi ove stvari

1/2

Ona koja zna koliko vredi, samouverena je i samosvesna i ne traži od vas potvrdu, ne traži da joj ispunjavate život, jer je već ispunjen i uglavnom ne traži ništa naročito. Ali, njeni „ne-naročiti“ standardi traže da budu ispunjeni, inače ona neće gubiti vreme sa nekim ko joj komplikuje život. 

Pristojnost

Trebalo bi da se podrazumeva da umete pristojno da se ophodite sa ženama, ali iz ženskog iskustva, ovo je retka muška sposobnost. Žena svesna svoje vrednosti je već iskusila mnogo nepristojnosti kojom joj je odgovoreno na njenu toplinu, brižnost i empatiju i neće trpeti nikakve ispade u tom smislu. Treba joj svestan partner, koji takođe poznaje svoju vrednost i kome je pristojnost redovan način ophođenja prema svima. 

Poštovanje 

Takođe, ona je iskusila intenzivne ljubavne odnose, u kojima je bilo mnogo koječega, ali je poštovanje vitalno nedostajalo. I ona to više neće tolerisati, nikome i ni u čemu. Ako joj ne ukažete poštovanje koje zaslužuje, to znači da nemate poštovanja ni prema sebi, ni prema životu i da imate probleme sa sobom, koje treba sami da rešavate, ona se neće truditi oko vas. 

Uvažavanje 

Trebalo bi da ide zajedno sa poštovanjem, ali često se dešava da onaj ko ukazuje poštovanje, nije dovoljno nesebičan i senzitivan, da reaguje na potrebe druge osobe. Uvažavanje njenih osećanja i njenih potreba, način je da joj iskažete poštovanje. 

Pažnja 

Ona ne treži da joj stalno šaljete poruke i ne pokušava da vas kontroliše, ne traži da je obasipate komplimentima i poklonima. Ona traži da pazite na ono što joj je važno, a ta pažnja je zapravo – poštovanje i uvažavanje. Kada ste zajedno, poklonite joj pažnju tako što ćete se posvetiti provođenju kvalitetnog zajedničkog vremena. 

Ljubaznost

To ne znači da treba da budete ljubazni samo prema njoj, već da treba da budete dobra, pristojna i ljubazna osoba, koja se prema njoj odnosi sa pažnjom i osetljivošću, i koja se prema celom svetu odnosi sa ljubaznošću i pristojnošću. 

Wannabe TV

Editors choice