Neke devojke će poslati svoju obnaženu fotografiju momku, zato što znaju da će mu to polaskati i uzbuditi ga. Neke će to učiniti, jer je on tražio. Ipak, ako ste vršili pritisak i zahtevali takav gest, ona se neće dobro osećati, a uradiće to zbog vas.

Iz kog god razloga da vam je izašla u susret, ona se oseća nesigurno i izloženo. Brojne su mogućnosti zlopotrebe. Ako raskinete, možete li da garantujete da se nećete osvetiti tako što ćete objaviti tu fotografiju ili snimak? Postoji i mogućnost da izgubite telefon ili da vam bude ukraden i onda ne možete da predvidite gde inkriminisane fotografije mogu da završe. Postoji i opasnost od hakera, ili društva koje ima primitivan smisao za humor. Realno, ona rizikuje.

Ako to što je namenjeno vama, dospe na internet, biće više nego neprijatno. Nepoznati ljudi će je etiketirati kao kurvu ili glupaču, kad je mogla da dopusti tako nešto. Kako će ona to podneti? I da li će vaša veza prevazići takvu krizu? Jer, vi ćete biti krivi, čak i ako niste bili zlonamerni.

Pomislite samo – taj materijal, svima dostupan, mogu da vide njeni roditelji i članovi porodice, a ne samo prijatelji, koji mogu da joj pruže podršku ili nepoznati, do čijeg mišljenja joj nije stalo.

Zašto ona okleva da ti pošalje svoju bezobraznu fotografiju1 Zašto ona okleva da ti pošalje svoju bezobraznu fotografiju
Comments