6 boja koje treba da dodaš svojim jesenjim autfitima

#FashionInspo: Slojevite kombinacije za jesen

Najneobičnija zanimanja u istoriji

Tipovi žena sa kojima ne želiš da završiš u ozbiljnoj vezi

Trendi kul jakne za jesenju sezonu

Odlične Halloween maske za muškarce

Šta sve jesu i nisu bili samuraji

Intervju: Dalibor Andonov Gru

Nega kože lica u jesenjem periodu

7 aksesoara koje svaki muškarac mora da poseduje

Šta se dogodilo sa životinjama koje su putovale u svemir?

Muške osobine koje će privući svaku devojku

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Šta muči muškarce, a ne usuđuju se da traže

Jesenji odevni komadi koji će ti biti najpotrebniji u narednom periodu

Žene – ne treba da ih razumeš, nego da ih voliš

Žene – ne treba da ih razumeš, nego da ih voliš

1/2

Žene su komplikovane i ne pitaj se zašto. Nikada nećeš moći do kraja da razumeš, jer prosto, ne možeš da zamisliš kako je biti žena. Hormoni upravljaju životom žene u ciklusima koji se stalno smenjuju, one su preosetljive i kad nisu u PMS-u, a kad jesu, onda su lude, one tumače svet srcem, a ne logikom, one shvataju i prihvataju protivrečne i apsurdne životne činjenice i barataju njima kao da su sasvim razumne, one osećaju i razmišljaju u više dimenzija odjednom i često izmiču muškoj sposobnosti da prati, predvidi i shvati njihovo ponašanje.

Evo nekih primera ženske komplikovanosti, kojima možeš da se čudiš i rugaš, ali na kraju, potrebno je da je prihvatiš i ne pokušavaš sebi da objasniš. Nema muških načina za to.

Žene su štedljive. Svaka žena je istovremeno i domaćica – svaka zna koliko šta košta na pijaci, kada su u kom supermarketu akcije i svaka ima strateški spisak kupovine dnevnih potrepština u glavi, odgovarajuće zalihe u zamrzivaču i barata čekovima, kreditima, karticama, ratama. Žene znaju gde odlaze pare, šta je skupo, a šta se isplati.

Iako su štedljive, troše ogromne sume novca na garderobu. Svaka žena stalno odoleva izazovima i preslišava se – jesu te cipele divne i na sniženju su, ali da li su joj stvarno potrebne, da, to je tašna njenog života, ali možda će joj spustiti cenu sledećeg meseca, a i ne može sad da kupuje tašnu, kad detetu treba ranac za školu… I onda dođe trenutak koji niko ne prepoznaje i ne oseća, osim njenog ženskog srca namučenog suzdržavanjem, kad kupi sebi i cipele i čizme i tašnu i haljinu odjednom i zaduži se za narednih godinu dana, osećajući se kao totalna buntovnica i avanturistkinja, spremna na lude rizike. Ako ti misliš da se to baš često dešava, nemaš pojma. Jer verovatno nikada nisi iskusio terapeutski šoping, nalet adrenalina i osećanje ushićenja i čiste sreće pri kupovanju divnih stvari u koje si zaljubljen. Da, žene se zaljubljuju u stvari, ljude, decu, životinje, vremenske prilike, mesta i gradove, jer svet doživljavaju srcem.

Wannabe TV

Editors choice