Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Žene žele malo više pažnje

Žene žele malo više pažnje

Odaberite nju, umesto izlaska sa društvom

Ako vas društvo zove u provod, a ona vas pogleda onako sa iščekivanjem, učinite to, ispadnite papučić i recite im da ćete se videti sa njima drugi put. Ostanite sa svojom dragom, zagrlite je i gledajte neki film sa njom i recite joj koliko vam prija njeno društvo. Stavite je ponekad na prvo mesto, na očigledan i bukvalan način – izaberite nju, umesto izlaska sa društvom. Ona će to umeti da ceni, sigurno.

Slušajte je kad govori

Muškarci definitivno imaju problem sa slušanjem – neka istraživanja su pokazala da ženski glas u njihovim mozgovima angažuje kompleksnije centre, one koji su zaduženi za slušanje muzike i da im je zato teško da prate reči i smisao izlaganja. To nije opravdanje, nego upozorenje – ako znate da vam je teško da je čujete, slušajte pažljivije. Tako nećete čuti njeno nezadovoljno i nervozno “pa ti me uopšte ne slušaš”.

Neočekivani pokloni

Poklon se naziva “malim znakom pažnje” zato što to i jeste. Ako joj donesete čokoladicu, njeno omiljeno pakovanje sladoleda, cvet, ili bilo kakvu sitnicu koja vam je usput skrenula pažnju, to će joj pokazati da ste mislili na nju i na to kako ćete je iznenaditi i obradovati. Učinite to povremeno, bez ikakvog rasporeda i razloga – ulapšaćete joj dan i uveriti je da mislite na nju i da vam je stalo.

Izvor fotografija: instagram.com/marmurokph

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice