Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

Znaci da ona nije zainteresovana za vas

1/2

Odbijanje nikad nije lako i to je, u neku ruku, deo života svakog muškarca. Da li vam se nekada desila ova situacija: u klubu ste prišli devojci, sve deluje sasvim u redu, ali ona odjednom postaje hladna i razgovor se završava. Pitate se gde ste pogrešili, da li je do vas?

Mnogi muškarci bi rekli da su žene komplikovane – i to su oni muškarci koji ne znaju mnogo toga o ženama. A naročito ne znaju kako da čitaju govor tela kod žena, niti znaju kada treba da odustanu od dalje priče. Verujte, objektivnom posmatraču sa strane je uglavnom prilično očigledno da li je žena zainteresovana ili ne.

Evo nekoliko jednostavnih načina kako da prepoznate da ona ne želi da flertuje sa vama.

Izbegava fizički kontakt

Ako joj se dopadate, ona će stalno nalaziti razlog da vas dodirne. Bilo da vas dotakne po ramenu, poljubi u obraz pri susretu… milion sitnih dodira je ono što kroji jedan obostrani flert.

Ukoliko primećujete da vas nijednom nije dodirnula i baš suprotno, čini vam se da se izmiče i pokušava da izbegne vaš dodir i da joj se približite – to je siguran znak da joj se ne dopadate.

Koliko god da je devojka stidljiva, nema šanse da vas nijednom ne dodirne kada joj se dopadate. A ako se vi uprkos tome ne povlačite, možete delovati krajnje nasrtljivo.

Odgovori na poruke su kratki

Ovo je još jedan prilično očigledan znak. Devojka kojoj ste se dopali će se truditi da produži razgovor i stalno će nalaziti nove teme. Delovaće vam kao da nema kraja razgovoru i da možete po ceo dan da se dopisujete sa njom. Suprotno tome, ako vam odgovara sa jednom rečenicom, sa OK, ili lajkom… nemamo dobre vesti za vas. Na taj način ona pokušava da vam da do znanja da pokušava da prekine tu komunikaciju.

Slična pravila važe i za razgovor uživo. Ako primećujete da razgovor ne teče lagano, da je ćutljiva i sav rad ostavlja na vama, najbolje je da odustanete, jer je velika verovatnoća da kod nje nemate šanse.

Wannabe TV

Editors choice