Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Devojke

Znaci da ona želi da te vidi ponovo

1/3

Kad tek upoznate devojku, niste sigurni da li se stvari dobro odvijaju. Prvi sastanak nikad nije dovoljno opušten, potrebno je da se utisci slegnu, ali opet, nije tako teško osetiti da li vam je neko simpatičan i prijatan i da li želite ponovo da ga vidite. Vi ste možda sigurni da želite ponovo da se sastanete sa njom, ali niste sigurni da li će ona to hteti. Naravno, možete prosto da je pitate. A ako vam šalje sledeće signale, možete da budete sigurni da će odgovor biti pozitivan.

Znaci da ona želi da te vidi ponovo Znaci da ona želi da te vidi ponovo

Stalno se osmehuje i smeje

Devojke se često osmehuju, smeškaju i kikoću kad su nervozne, ali ovo je nervoza koja vam govori da joj se dopadate. Kad je pogledate u oči, njeno lice sine i ona se osmehne, a zatim nastavi da se smeška, a možda i preterano smeje vašim polovičnim šalama, zahvalna što ne mora da vodi razgovor. Vi ste inače verovatno duhovitiji, ona se inače verovatno ne smeje neprekidno kao da je malo poremećena, ali ako uračunate nervozu, želju da se ostavi utisak i strah da je utisak nikakav, sasvim vam dobro ide. Ona se smeje, znači želi da vas vidi ponovo. Potrebno je bar još nekoliko susreta da bi počela da se smeje od srca, a ne od treme.

Njen govor tela kaže “da”

Posmatrajte je. Dok sedite za stolom, ona se naginje preko stola ka vama, poseže za vašom rukom dok vodite živ razgovor, kad hoda pored vas, hvata vas pod ruku, ili hoda veoma blizu, blago vas dodirujući telom. To znači da joj vaša blizina prija, da oseća fizičku privlačnost i da je zainteresovana. Devojke su prirodno relaksiranije u pogledu telesnog kontakta, sklonije su da dodirnu, zagrle i ponšaju se toplo, ali ne pružaju ruku i ne dodiruju nekog ko im je odbojan i pored koga se ne osećaju dobro.

Wannabe TV

Editors choice