Mudrosti grčkih filozofa

Prepoznaj signale da ona više ne želi da bude sa tobom

Šta ona želi (i ne želi) da čuje u krevetu

Style in action: Outfit za trening

Branimir Brkljač – vreme je za nove priče

Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Paris Brosnan, sin poznatog glumca, započeo modeling karijeru

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Znaci da si sreo ženu koja ume da uživa

Znaci da si sreo ženu koja ume da uživa

1/2

Žena koja zna da uživa, samosvesna je, slobodna u svojim stavovima i opuštena u ophođenju – možda deluje kao da je lako dostupna, ali to je zato što ti ona daje šansu da joj se približiš i zainteresuješ je, što želi da proceni da li vredi to što imaš da joj ponudiš.

Ona ne žuri

Ne pravi se nedostupna, ali ne žuri. Verovatno ti sasvim jasno kaže da je seks sasvim moguć, ali da joj treba malo vremena da proceni da li želi da se upušta u tu avanturu sa tobom, jer tu se nikad ne radi samo o fizičkoj privlačnosti. Takođe, ona poznaje moć hemije dobrog seksa, koji stvara osećaj da je pronašla svoju srodnu dušu, osećanja bliskosti i pripadnosti, koja lako možu da se pokažu kao greška, produkt lučenja dopamina i oksitocina. Ona zna koliko voli seks i koliko joj je važan i utoliko joj je važnije sa kim će ga imati – ako partner nije emotivan, topao i predan, ako je površan i zanima ga samo fizička strana odnosa, nju će to previše koštati.

Strastvena je u svemu što radi

Ona ima svoj život i svoja interesovanja, strukturu i sadržaje koji nemaju nikakve veze ni sa jednim muškarcem u njenom životu. Kad želi da bude sa nekim, onda ona pravi mesto za partnera i očekuje od njega da primi nju u svoj život na isti način. Spremna je i na velike ustupke i promene zarad ljubavi, jer ide do kraja u svemu što radi. Ali, ako strast preti da ugrozi ostale aspekte njenog života, ona se povlači da razmisli o sebi i o tom odnosu koji joj ometa nezavisnost i ugrožava njeno JA. Ona voli partnerski odnos, ali ne zavisi od njega. Ukoliko joj muškarac ne ulepšava i ne oplemenjuje život, nego joj pravi probleme i zbog njega se oseća loše, brzo će se „otrezniti“ i izaći iz takvog odnosa.

Authentic L♡VE by @savateev

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Emotivno je stabilna

Žena koja ume da uživa, emotivno je stabilna, smirenog je i vedrog ponašanja i ume da kontroliše svoja negativna osećanja. Ona ne želi da joj ljutnja pokvari dan, pa zato više voli da bolje razmisli, nego da ihitreno reaguje, više voli da razume nečije motive, nego da odmah osudi njegovo ponašanje. Ona će svakome dati drugu šansu, zato što nije uvredljive prirode i zato što smatra da svako može da pogreši – jednom. Ali ako se ispostavi da se nalazi u odnosu u kome se partner stalno nešto kaje i izvinjava i stalno treba nešto da mu oprašta, ona to neće dugo trpeti. Jer joj ovakav odnos kvari uživanje u životu i troši njene kapacitete za dobre i pozitivne stvari. Ukoliko ona sama gubi balans, posvetiće se sebi, duhovnim tehnikama, prijateljstvu, sadržajima koji je obogaćuju i uravnotežuju, jer joj je potrebno pre svega da se oseća dobro sama sa sobom, da bi u odnosu mogla da pruži maksimalnu nežnost i posvećenost.

Wannabe TV

Editors choice