Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Devojke

Znaci po kojima ćete prepoznati kvalitetnu ženu

1/2

Možete biti zavedeni dugim nogama, ljupkim licem i ženstvenošću, ali kvalietna žena je mnogo više od privlačnog tela. Ona zrači samopouzdanjem, zadovoljna je sobom i svojim životom, samosvesna i zna koliko vredi. Ako tražite kvalitetnu ženu, prepoznaćete je po ovim osobinama, ponašanju, vrednostima. 

Ona vas podstiče da sledite svoje ciljeve, ali ne pokušava da upravlja vašim životom i ne govori vam šta treba da radite. Jer ona navija za vas i veruje da ćete doneti prave odluke. 

Ne pokušava da vas učini ljubomornim. Sigurna je u svoju vrednost, kao i u vašu sposobnost da je prepoznate. Nije joj potrebno da vas proverava i terstira vašu naklonost i da igra emotivne igrice. 

Ona nema kompleks princeze. Zahteva da se ponašate prema njoj sa poštovanjem, zato što i ona vama ukazuje poštovanje, a ne zato što ona zaslužuje nešto posebno. Kvalitetna žena se prema svima ponaša sa poštovanjem i ne želi da bude sa nekim ko se ne ponaša isto tako, prema njoj i prema svima ostalima. 

Ona ima deo svog života koji nema veze sa vama, ima prijatelje, hobije, karijeru, samopouzdana je i nezavisna i ne teži da vas “usisa” ili da vam se “prilepi” jer ima šta da radi i bez vas. 

Ne oklevate da je uključite u svoj život, druženje sa prijateljima, porodična večera, otmena zabava – ona se svuda uklapa i prirodno se ponaša u svakom okruženju, prosto ste ponosni na nju što svuda ostavlja tako dobar utisak. 

Ona se brine o sebi i radi na sebi, motivisana je i rešava probleme u svom životu. Ne treba joj otac, već partner i prijatelj. 

Wannabe TV

Editors choice