Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Devojke

Znaci po kojima ćete prepoznati kvalitetnu ženu

1/2

Možete biti zavedeni dugim nogama, ljupkim licem i ženstvenošću, ali kvalietna žena je mnogo više od privlačnog tela. Ona zrači samopouzdanjem, zadovoljna je sobom i svojim životom, samosvesna i zna koliko vredi. Ako tražite kvalitetnu ženu, prepoznaćete je po ovim osobinama, ponašanju, vrednostima. 

Ona vas podstiče da sledite svoje ciljeve, ali ne pokušava da upravlja vašim životom i ne govori vam šta treba da radite. Jer ona navija za vas i veruje da ćete doneti prave odluke. 

Ne pokušava da vas učini ljubomornim. Sigurna je u svoju vrednost, kao i u vašu sposobnost da je prepoznate. Nije joj potrebno da vas proverava i terstira vašu naklonost i da igra emotivne igrice. 

Ona nema kompleks princeze. Zahteva da se ponašate prema njoj sa poštovanjem, zato što i ona vama ukazuje poštovanje, a ne zato što ona zaslužuje nešto posebno. Kvalitetna žena se prema svima ponaša sa poštovanjem i ne želi da bude sa nekim ko se ne ponaša isto tako, prema njoj i prema svima ostalima. 

Ona ima deo svog života koji nema veze sa vama, ima prijatelje, hobije, karijeru, samopouzdana je i nezavisna i ne teži da vas “usisa” ili da vam se “prilepi” jer ima šta da radi i bez vas. 

Ne oklevate da je uključite u svoj život, druženje sa prijateljima, porodična večera, otmena zabava – ona se svuda uklapa i prirodno se ponaša u svakom okruženju, prosto ste ponosni na nju što svuda ostavlja tako dobar utisak. 

Ona se brine o sebi i radi na sebi, motivisana je i rešava probleme u svom životu. Ne treba joj otac, već partner i prijatelj. 

Wannabe TV

Editors choice