Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

Znaci po kojima ćete prepoznati kvalitetnu ženu

1/2

Možete biti zavedeni dugim nogama, ljupkim licem i ženstvenošću, ali kvalietna žena je mnogo više od privlačnog tela. Ona zrači samopouzdanjem, zadovoljna je sobom i svojim životom, samosvesna i zna koliko vredi. Ako tražite kvalitetnu ženu, prepoznaćete je po ovim osobinama, ponašanju, vrednostima. 

Ona vas podstiče da sledite svoje ciljeve, ali ne pokušava da upravlja vašim životom i ne govori vam šta treba da radite. Jer ona navija za vas i veruje da ćete doneti prave odluke. 

Ne pokušava da vas učini ljubomornim. Sigurna je u svoju vrednost, kao i u vašu sposobnost da je prepoznate. Nije joj potrebno da vas proverava i terstira vašu naklonost i da igra emotivne igrice. 

Ona nema kompleks princeze. Zahteva da se ponašate prema njoj sa poštovanjem, zato što i ona vama ukazuje poštovanje, a ne zato što ona zaslužuje nešto posebno. Kvalitetna žena se prema svima ponaša sa poštovanjem i ne želi da bude sa nekim ko se ne ponaša isto tako, prema njoj i prema svima ostalima. 

Ona ima deo svog života koji nema veze sa vama, ima prijatelje, hobije, karijeru, samopouzdana je i nezavisna i ne teži da vas “usisa” ili da vam se “prilepi” jer ima šta da radi i bez vas. 

Ne oklevate da je uključite u svoj život, druženje sa prijateljima, porodična večera, otmena zabava – ona se svuda uklapa i prirodno se ponaša u svakom okruženju, prosto ste ponosni na nju što svuda ostavlja tako dobar utisak. 

Ona se brine o sebi i radi na sebi, motivisana je i rešava probleme u svom životu. Ne treba joj otac, već partner i prijatelj. 

Wannabe TV

Editors choice