Učili su vas da treba da budete snažni i da ne smete da pokazujete emocije. Ceo život znate da su žene tu samo da bi se vama divile, da bi vas zabavile, zadovoljile i ispunile vam vreme između treninga, posla i bleje sa prijateljima.

Međutim, samo vi sebi možete priznati u dugim i pustim noćima da vam treba to, ta reč, taj osećaj, znate ono na lj?

Bilo bi lepo da se sa nekim stvarno razumete, da jedva čekate da se zagrlite i da jednog dana osnujete porodicu sa nekom devojkom koja je zaista drugačija i posebna?

Verujte, i one razmišljaju poput vas, čak i mnogo više žele da vole i budu voljene. I evo kako ćete prepoznati onu pravu.

man woman kiss bed 400a061807 Kako da znaš da je ona strava devojka?

Samostalna je

Niko ne ulazi u vezu da bi bejbisitovao svog partnera. Samostalnost je ključ uspešne veze, pa tako i muškarci i žene moraju da imaju svoj život, prijatelje i posao kako bi onda poštovali i slobodno vreme onog drugog te ga zajedno koristili na najbolji mogući način.

Inteligentna je

Super je ako ima velike grudi koje naslanja na sto kada idete na piće, ali koliko dugo vam takva devojka može biti zanimljiva? Sa nekim morate porazgovarati, neko mora da vas sasluša i sa nekim treba da provedete kvalitetno vreme. To možete samo sa devojkom koja ima i šta da kaže, a ne samo da pokaže.

Seksualna je

Naravno da idealna devojka mora da voli seks i uživa u njemu. Takođe je važno da vam se neke stvari koje volite u krevetu poklapaju, jer ako ste vi s&m tip, a ona voli da se mazi i to sve iz misionarske poze, ne treba da vam pričamo da neće ići.

Privlačna je

Važno je da devojka sa kojom ste bude vaš tip. Ukoliko volite doterane devojke, a vaša stalno ide u trenerci, to će biti problem. Pre ili kasnije ćete početi da se okrećete za drugima ili ćete je naljutiti svojim komentarima kako bi mogla ponekad da obuje štikle. Zato gledajte da od starta odaberete damu koja je baš onakva kakvu vi tražite.

Comments