Dosta muškaraca ima “fantastične” romantične ideje za prvi/drugi sastanak sa devojkom koju još uvek nisu dovoljno upoznali i smuvali.

Ali, budimo realni, većina tih situacija ne ide mnogo muškarcu u korist, u odnosu na viđanje gde par sedi jedno pored drugog na tišem mestu izolovan od pogleda drugih ljudi, u prijatnoj atmosferi.

Ovo su te neke “fantastične” ideje.

lose ideje za prvi sastanak 650px Loše ideje za prvi sastanak

Viđaš se sa njom, treba ti ona, a ne celo tvoje/njeno društvo

Ukoliko imaš mogućnost da se vidiš 1 na 1 sa njom, ne nudi joj to da se vidite svi zajedno sa društvom. Ti želiš nju, i vaše vreme je samo vaše vreme. Tebe zanima ona, a ne njeno društvo. Želiš da budeš sam sa njom da podeliš energiju i još mnogo stvari 1 na 1. Ako se već igrom slučaja nađeš u društvu, potrudi se da budeš izolovan sa njom u zgodnim trenucima.

Bioskop nije baš pametna ideja

Ok, želiš da se vidiš sa njom da gledate film koji ona voli, kako si divan i romantičan dečko, na na…. Čekaj, da li ti želiš to vreme od dva sata iskoristite na vas, vašu interakciju, da se upoznate, pričate jedno drugom, razmenjujete energije, strasti, ili da buljite u platno?

Ne možeš dovoljno da pričaš sa njom u bioskopu, da se dovoljno dobro zbližite, koliko bi ste mogli da ste negde sami na tišem mestu. Za*ebi romantične filmove i česte iluzije da se tako parovi smuvaju.

Ukoliko te već pozove u bioskop, nećeš odbiti (pogotovo ako oboje želite seks u bioskopu), ali isplaniraj da posle bioskopa odete negde gde biste bili sami sa već napumpanim emocijama. Ako imate samo dva sata zajedničkog vremena (koja nisi dobro iskoristio), bioskop je samo neka aktivnost koju radite zajedno, rastanete se i to je to… Niti se upoznate, niti dovoljno podstaknete zajedničku seksualnu energiju.

Comments