Ako ste krenuli kod frizera ili nameravate to da učinite u skorije vreme, onda smo tu da vam pomognemo. Izdvojili smo nekoliko, tačnije 5 različitih frizura i uopšte 5 različitih stilova, a na vama je da odlučite samo koji vam se najviše dopada. Sve je obuhvaćeno, od klasičnih i jednostavnih do nekih modernijih, što znači da za svakog ima nešto.

Ukoliko ste od muškaraca koji ne vole da gube previše vremena oko sređivanja kose kod frizera, onda je buzz cut način šišanja savršen za vas. Kada frizer završi sa vama, do narednog šišanja nećete imati potrebu da bilo šta drugo radite, jer je ona odlična uvek bez ikakvih dodatnih gelova ili preparata. Skroz kratki gornji deo, sa strane ošišano na jedinicu, ali da ide visoko, ova frizura je jedna od modernijih koja je sve više u trendu.

5 savršenih frizura za tebe 5 savršenih frizura za tebe

Jednostavna i veoma dobra frizura za sve muškarce jeste cezar način šišanja. Ovo ime dobio je jer podseća na frizuru velikog Cezara, dok je nama svima poznata kao zaštitni znak  Džordža Klunija. Savršena frizura za sve, a pogotovo za one sa prosedom kosom, što Kluni godinama dokazuje. A i ženama se veoma dopada.

5 savršenih frizura za tebe2 5 savršenih frizura za tebe
Comments