Frizura nije nešto što se treba olako shvatati. Ako si se ikada ošišao na ćelavo, a onda i pokajao zbog toga, onda si sigurno shvatio koliko te kosa ulepšava. Osim toga, frizura nije nešto što se treba olako shvatati naročito leti! Kao što vodiš računa o tome šta ćeš da obučeš jer je napolju tako vruće, verovatno želiš da i tvoja kosa bude prilagođena vremenskim (ne)prilikama napolju. Dakle, vodi računa o ovim stvarima:

Kosa ti je previše gusta

Naravno, ovo nije greška sama po sebi jer, logično, nisi ti kriv što imaš divnu, bujnu grivu! Budi srećan, jer je mnogi muškarci nemaju. No, ako ti je kosa gusta, nemoj je puštati da raste u nedogled, već je drži kratkom i urednom kako ti ne bi bila mučenje kada napolju “upekne” sunce. Niko po takvoj vrućini ne želi da ide sa “ćebetom” na glavi!

Kosa ti je previše duga

I to je u redu ako voliš takav stil. Ipak, ako želiš da izgledaš lepo i normalno, nemoj puštati kosu na slobodu kada je napolju vrelo, već je veži u simpatičnu punđicu. Veruj, to je mnogo bolja i mnogo više seksi varijanta nego da ideš slepljen i nikakav sa kosom koja se oznojila i… Da, bljak, verujemo se da si shvatio poentu!

frizura 6 grešaka koje praviš kada je u pitanju tvoja frizura, a da to i ne znaš
Comments