Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Da li biste ISPROBALI korektor za muškarce?

Da li biste ISPROBALI korektor za muškarce?

1/3

Muškarci se i dalje pitaju kako žene uspevaju da uvek izgledaju sveže, odmorno i savršeno, čak i pored nepropavane noći, noćnog izlaska ili nečeg drugog. Odgovor se naravno nalazi u njenoj kozmetičkoj torbi, za sve je zadužen dobar i kvalitetan makeup. Žene zaista imaju tu privilegiju da im šminka sve pokrije, te da se na njihovim licima ne primećuju nedostaci ili premor, dok muškarci moraju da pokažu sve to, bez ikakve nade da se nekako mogu sakriti. Nekada su tu sunčane naočari, ali one su kratkoročno rešenje, čim ih skinete sa lica, sve će i dalje biti tu.

Da li ste nekad razmišljali o tome da bi bilo savršeno da postoji i šminka za muškarce? Zar ne bi sve bilo mnogo lakše? Šminkanje za muškarce uostalom nije ništa novo, jer su se u starom Egiptu muškarci šminkali, odnosno iscrtavali svoje lice, mnogo više nego što su to činile žene. Vremenom se taj običaj izgubio, pa se šminkanje muškog lica podrazumevalo kada je neka umetnost u pitanju, a sve ostalo je postalo taboo tema. Izgleda da je moderno doba donelo neke novitete, pa se radilo na tome da i muškarci uz malo šminke sakriju svoje nedostatke.

Da li biste ISPROBALI korektor za muškarce2 Da li biste ISPROBALI korektor za muškarce?

Verovatno ste bar nekad, ako ništa drugo, onda krijući, od majke, sestre ili nekog drugog “pozajmili” malo pudera kako biste sakrili neku odvratnu bubljicu, akne, posekotinu nakon brijanja. I u tome nema ničega strašnog, jer na prvom mestu je uvek to da budete uredni i pristojnog izgleda, a vi se tako ne osećate kada znate da vam na licu postoji neko “čudovište”. Zato neka vas vest o korektorima za muškarce iz kolekcije Tom Ford obraduje.

Ne mora to biti baš taj, ne razlikuje se on ni po čemu drugom od ostalih proizvođača, osim što su mu na ambalaži dodali natpis for man, svaki od njih vrši isti posao. A evo i za šta ga to sve možete iskoristiti.

Wannabe TV

Editors choice