Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Frizure koje MORATE isprobati

Frizure koje MORATE isprobati

1/3

Kao i kod žena, trendovi muških frizura se menjaju stalno. Od dugih do kratkih varijanti, farbana ili sa nekoliko pramenova, muške frizure zaista u poslednje vreme doživljavaju velike transformacije koje mnogima i odgovaraju. Ima i onih “hrabrijih”, nesvakidašnjih frizura za koje se odlučuju isto takvi muškarci, no, možda je najbolje naći balans između klasičnog i trenda, između starog i oprobanog i novog, što tek dolazi. Zato vam predstavljamo nekoliko formi muških frizura koje jesu trend, ali se savršeno uklapaju i u koncept klasičnog muškarca.

Popularno nazvana “šalu na stranu” frizura, jedan je od trendova već nekoliko poslednjih sezona, pa ništa drugačija situacija nije ni sada. Ono što je dobro kod ovog stila šišanja jeste da svaki put možete napraviti nešto drugačiju frizuru. Može biti skroz ravna ili nekim gelom, kremom joj možete dati na vlažnosti, pa da izgleda uvek kao sveže oprana i mokra, što često veoma lepo izgleda. Dobra je i za one koji imaju loknastu kosu, jer se onda dobro lokne definišu i izgledaju veoma zanimljivo. Sa strane je kosa ošišana skoro skroz kratko, pa se ne morate brinuti da će vam biti toplo. Mnogi se odluče i da dodaju po koji pramen u nekoj plavoj nijansi, što se uglavnom preporučuje na prednjem delu, odnosno šiškama.

Ove frizure MORATE isprobati3 Frizure koje MORATE isprobati

Duža kosa kod muškaraca se ponovo povratila, te je trend ove sezone. Ako imate dugu kosu, onda znajte da ste neko ko prati modu. Međutim, nije dovoljno imati dugu kosu i vezati je konstantno u rep ili neku punđu, već je morate negovati i stilizovati. Ono što najpoznatiji muški frizeri preporučuju jeste da vam šiške budu duže u odnosu na ostatak koe, a da pozadi ona bude nešto kraća. Blage lokne, prebačene pozadi, možda neki pramen koji pada ka licu, još uz neku bradu, daje utisak snažnog i veoma muževnog muškarca.

 

Ove frizure MORATE isprobati4 Frizure koje MORATE isprobati

Wannabe TV

Editors choice