Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

grooming

Frizure koje MORATE isprobati

1/3

Kao i kod žena, trendovi muških frizura se menjaju stalno. Od dugih do kratkih varijanti, farbana ili sa nekoliko pramenova, muške frizure zaista u poslednje vreme doživljavaju velike transformacije koje mnogima i odgovaraju. Ima i onih “hrabrijih”, nesvakidašnjih frizura za koje se odlučuju isto takvi muškarci, no, možda je najbolje naći balans između klasičnog i trenda, između starog i oprobanog i novog, što tek dolazi. Zato vam predstavljamo nekoliko formi muških frizura koje jesu trend, ali se savršeno uklapaju i u koncept klasičnog muškarca.

Popularno nazvana “šalu na stranu” frizura, jedan je od trendova već nekoliko poslednjih sezona, pa ništa drugačija situacija nije ni sada. Ono što je dobro kod ovog stila šišanja jeste da svaki put možete napraviti nešto drugačiju frizuru. Može biti skroz ravna ili nekim gelom, kremom joj možete dati na vlažnosti, pa da izgleda uvek kao sveže oprana i mokra, što često veoma lepo izgleda. Dobra je i za one koji imaju loknastu kosu, jer se onda dobro lokne definišu i izgledaju veoma zanimljivo. Sa strane je kosa ošišana skoro skroz kratko, pa se ne morate brinuti da će vam biti toplo. Mnogi se odluče i da dodaju po koji pramen u nekoj plavoj nijansi, što se uglavnom preporučuje na prednjem delu, odnosno šiškama.

Ove frizure MORATE isprobati3 Frizure koje MORATE isprobati

Duža kosa kod muškaraca se ponovo povratila, te je trend ove sezone. Ako imate dugu kosu, onda znajte da ste neko ko prati modu. Međutim, nije dovoljno imati dugu kosu i vezati je konstantno u rep ili neku punđu, već je morate negovati i stilizovati. Ono što najpoznatiji muški frizeri preporučuju jeste da vam šiške budu duže u odnosu na ostatak koe, a da pozadi ona bude nešto kraća. Blage lokne, prebačene pozadi, možda neki pramen koji pada ka licu, još uz neku bradu, daje utisak snažnog i veoma muževnog muškarca.

 

Ove frizure MORATE isprobati4 Frizure koje MORATE isprobati

Wannabe TV

Editors choice